„Unpacking” SuperBlog 2012

Am promis ca scriu un articol de „unpacking” SuperBlog ca sa vedeti ce primiti daca ajungeti finalisti la competitia de blogging creativ.

Unpacking SuperBlog 2012

Unpacking SuperBlog 2012

Prima surpriza a fost cazarea oferita de NH Hotels Bucuresti pentru finalistii din provincie. A fost o super gazduire pe tot parcursul evenimentului. Am si o imagine cu camera de hotel, dar mai dureaza pana o gasesc.

Apoi a inceput Gala SuperBlog si au inceput surprizele sponsorilor si partenerilor media pe care le vedeti si in imaginea de inceput.

  • Nemira a venit cu voucherul de 50 de Ron.
  • Real Hypermarket ne-a indulcit cu un suc natural de mere
  • Delaco ne-a oferit o gramada bunatati, din care am reusit sa pun in poza … cateva. Restul (Emmentaler si Miez de lapte) mi le-au sutit niste bloggerite furicioase din Bucuresti. Sau le-am degustat acasa inainte de poza (Bavaria Blu).
  • A mai fost un tricou personalizat cu Super Blog din partea organizatorilor, diploma de finalist si doua reviste din partea partenerilor media, tocmai bine incat sa incapa in plasa Edimax.
  • Si mai sunt inca de venit: voucherul Mediadot si cadoul la alegere COTY.

Sa nu credeti ca doar eu am primit astfel de cadouri. Pe site este lista completa a premiilor castigate de finalistii SuperBlog 2012. Sa va mai intreb daca in 2013 va inscrieti in competitia de blogging creativ? 🙂

Super-Blogo-Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.