The Body Politics… in weekend de CM

The Body Politics in weekend de CM
Nu este vorba despre corectii corporale aplicate femininelor in timpul CM de fotbal 🙂 
Pentru ca fotbal si pentru ca femei, Chinezu ne propunea o metoda eleganta prin care sa oferim flori femininelor pe care le neglijam in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia.

Simpatica propunerea chinezeasca si de aplicare globala, dar pe feminine nu trebuie sa le lovesti nici macar cu o floare, asa ca eu am o propunere mai subtila si mai locala.

Daca sunteti din Craiova si nu vreti sa va bateti cu femininele pe televizor la ora 19:00, le-am facut program pentru weekend 🙂

Sambata (dar si Duminica) de la ora 19:00, toate femininele din Craiova (si nu numai) sunt invitate la The Body Politics – Politicile corpului feminin în cinema, 4 proiectii de filme de fictiune, scurt si lung metraj, curatoriate de Larisa Oancea.

Sambata, 5 Iulie, ora 19.00

  • Laura Mulvey, Visual Pleasure and Narrative Cinema (4’17”)
  • Felicia, înainte de toate (Melissa de Raaf, Răzvan Rădulescu / 2009 / 120′)

Duminică, 6 iulie, ora 19.00

  • Marilena de la P7 (Cristian Nemescu / 2006 / 48′)
  • Francesca (Bobby Păunescu / 2009 / 94′)
Vizionarea va avea loc la Club Electroputere (Teatrul Colibri), Sala de expozitii, cu acces prin partea dreaptă a clădirii. Intrarea este libera.

Dar pana Sambata… si Vineri sunt meciuri, asa ca seulement pour craioveni, Filarmonica vine in strada, mai precis la granita dintre cartierele Valea Rosie si Sarari. Fix dupa prima serie de meciuri, de la ora 21:00 (ptiu, puschea pe limba sa nu fie prelungiri) ne invitam sufletele pereche la un recital nepereche: Niccolo Paganini, Gaetano Pugnani, Fritz Kreisler, Antonio Bazzini, Gabriel Faure, Ciprian Porumbescu si Astor Piazzolla.

Sambata si Duminica, tot de la ora 21:00, Magia Paganini se muta in 1 Mai (loc de joaca punct Trafo, in spatele Carrefour) si in Craiovita Noua (strada George Enescu, langa Posta).

Spor(t) la cultura!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.