JCI Cycling Day – Craiova 02 Iulie

JCI Cycling Day - Craiova 02 Iulie
Dimineata pe racoare hai sa-ncepem weekendul cu alergare. Si daca de la 09:00 alergam pentru Spitalul Copiilor in Gradina Botanica, la ora 10:30 vom fi deja incalziti pentru inca o editie de JCI Cycling Day.

Daca n-ati mai fost la o pedala organizata gasiti in link impresii si imagini de la cea mai recenta isprava si indemnul sa incercati si bicicleta pe drumurile Craiovei.

Hai la o pedala prin Craiova
Este vorba despre o „bicicleala” mai speciala deoarece participantii sunt escortati de politie astfel incat este o experienta in grup deosebita fata de o plimbare personala cu bicicleta.

Traseul JCI Cycling Day de Sambata, 02 Iulie este urmatorul: Parcul Tineretului – Bulevardul Stirbei Voda – Bulevardul 1 mai – Str. Marin Sorescu – Bulevardul Gh. Chitu – Str. Caracal – Str. Henri Coanda (pauza hidratare) – Calea Bucuresti – Str. A.I.Cuza – Str. Mihai VIteazul – Str. Brestei – Str.Bucovat – Parcul Tineretului.

Vestea buna este ca puteti participa chiar daca nu aveti bicicleta proprie, aceasta putand fiind inchiriata contra cost de la centrul din Parcul Tineretului. Vestea mai putin buna este ca la JCY Cycling Day sunt acceptati doar participantii care au implinit cel putin varsta de 14 ani.

Spor pedalator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.