AMR 7 zile pana la Webstock 2016!

AMR 7 zile pana la Webstock!
Asa de repede mi se pare ca a trecut timpul incat nici nu-mi vine sa cred ca Vinerea viitoare sutem deja la Webstock 2016.

Parca mai ieri ziceam ca astept cu nerabdare sa vina Webstock iar acum vad ca blogoltenii vor fi iarasi in gasca mare la Bucuresti 🙂 Dar pana sa auziti impresiile lor post-eveniment, mai bine aflati de la mine ce ne-asteapta la Webstock.

Personalitatea online a anului 2016

Aflata anul trecut la prima editie in cadrul webstock, Personalitatea online a anului 2016 poate fi votata, evident online. 

Eu am votat, dar va spun din start ca este foarte greu de ales. Grabiti-va, azi e ultima zi de vot!

Ce ni se pregateste la Webstock 2016

Conferinta Webstock 2016 se desfasoara in 2 sesiuni My Story si The Present is Visual si in 6 micro-conferinte simultane: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication. Din nou, foarte greu de ales, ma voi orienta la fata locului.

Evident, experienta este intregita de discutiile din pauze si de comentariile pe retelele de socializare si relatarile din social media.

Speakeri interesanti la Webstock

Nu-i voi amintii pe invitatii clasici pe care i-am intalnit la mai multe conferinte si de la care intotdeauna avem cate ceva de invatat. Voi spune doar ca sunt foarte curios sa-i ascult pe Marian Godina, Alexandru Tomescu, Dana Rogoz, Bianca Adam si Luiza Danieliuc.

Surprize la Webstock

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria. 
Surprize la Webstock
Asta inseamna ca ne asteapta suprize de la toti partenerii Webstock (tombole, concursuri, selfie-uri, poze de grup, premii instant etc.)

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.