Miercurea fara carne la serviciu

Bun venit la Miercurea fara carne, pe care azi am realizat-o aproape in totalitate la serviciu. Doar de dimineata am mancat acasa icre si zacusca cu rosii si masline.

icre si zacusca

Bune de tot, pentru o zi lunga 🙂

La pranz am bucatarit un Clompi cu branza de bivolita acompaniata de ceapa si usturoi verde. Ce-a iesit vedeti si voi. Cum a fost stiu doar eu si colegii de serviciu 🙂

Clompi cu ceapa si usturoi verde la serviciu

Pentru ca azi am avut o zi prelungita de munca, seara am mancat tot la job. Am comandat un platou mixt, din care eu am extras ce era fara carne.

Cam asa a fost platoul meu de Miercuri fara carne.

platou vegetarian

Adica ciuperci, branza de bivolita, cartofi prajiti, castraveti, rosie, ceapa si usturoi verde. Alaturi de o focaccia excelenta.

Initial aveam in plan o ciorba de praz si legume acasa. Dar cum programul de la serviciu s-a prelungit, am comandat un platou la Bistro Puskin.

Cam asa a fost Miercurea fara carne la mine la serviciu. La voi cum a fost?

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply