Spanac sote si altele la Miercurea fara carne

Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Va fac pofta in premiera cu un spanac sote. Dar si cu alte bunataturi 🙂

Pentru de dimineata am avut icre de hering cu rosii cherry multicolore.

icre de hering cu rosii cherry multicolore

Icrele le-am intins cu delicatete si cu spatula de lemn pe paine de casa cu seminte. Care paine de casa am pus-o mai inainte in toaster. De unde si culoarea ademenitoare. Am mai adaugat niste masline din Thassos si cam asta a fost masa de dimineata.

Spanac sote in premiera

Azi am avut o dimineata foarte lunga, care s-a prelungit spre ora 14:00. Abia atunci am reusit sa scap de la RAR, cu inmatricularea unei masini. Cu greu m-am prelins pana la Gastro Auchan ca sa-mi astampar foamea. Si cum stateam eu asa la coada, pune doamna in galantar o chestie verde. Pfff, pana sa ma dezmeticesc si plecare. Cand mi-a venit randul am intrebat-o pe doamna de la casa ce este verdeata aia. Mi-a confirmat ca e spanac, desi as fi jurat ca e broccoli sau ceva de genul.

Spanac, spanac, dar in ce fel? Mi-am dat eu cu parerea: supa crema sau piure? Raspunsul a fost spanac sote 🙂

spanac sote cu cascaval pane si mamaliguta

L-am asortat cu mamaliguta calda iar in loc de crutoane am pus cascaval pane. Ca sa rimeze cu spanac sote 🙂

Doar niste usturoi verde i-as mai fi adaugat 🙂 Dar cum a fost prima degustare, las imbunatatirea pentru data viitoare.

Foarte buna combinatia, mi-a placut la nebunie. Ma mir ca am mai apucat sa fac poza, asa de frumos mirosea.

Seara este rezervata pentru o pizza cu branza, ca sa mearga langa si o bere.

pizza cu branza

Pizza am luat-o deja de la Auchan si am si gustat-o. Voi mai adauga insa o salata de primvara cu ce gasesc prin frigider: salata verde, spanac, ceapa verde, ceapa rosie, marar, patrunjel, rosii si castraveti.

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply