Sezonul de vara-toamna la Miercurea fara carne

Pentru ca suntem la final de vara si deja ne bucuram de roadele toamnei, meniul de azi e adaptat la sezonul de vara-toamna.

„Pentru de dimineata” am avut icre de hering, salata de vinete si zacusca. Mic dejun in mai multe culori sa-ti miroase gura a flori.

icre, salata de vinete si zacusca

 

De-aia am si facut asa aranjamentul 🙂

In intervalul dulce 09:00-11:00 am bagat prune (printre ultimele din recolta de anul asta) si ciocolata neagra.

prune

Am inchis culorile ca sa mai adaugam si resveratrol in meniu.

La pranz am bagat un Clompi de mare angajament, cum nu mai facusem de cand a venit Aricioaica la Craiova.

Clompi

Daca nu stiti despre ce este vorba, poftiti reteta pentru Clompi, in cuvinte si imagini.

Am acompaniat omleta Clompi cu o salata de rosii cu ceapa si ardei iute 🙂

salata de rosii

Seara ma asteapta o supa-crema de ciuperci.

supa crema de ciuperci

Si o lubenita rece cu ouzo, pe care o voi compara cu un pepene galben, tot cu ouzo.

pepene, lubenita si ouzo

Pofta buna fara carne!

Leave a Reply