Legume si inima de bou la Miercurea fara carne

Miercurea fara carne de azi are gust si miros de legume 🙂 Pai daca nici acum nu e vremea legumelor, atunci cand?

Pentru de dimineata am avut rosie, branza de oaie si porumb fiert.

mic dejun

Doar o rosie dar nu orice rosie. Inima de bou.

Stati asa, sa nu credeti ca mananc carne. Inima de bou se numeste soiul. Cred ca dupa forma si marimea rosiilor. Ramanem tot la Miercurea fara carne, chiar daca printre ingrediente am strecurat inima si bou 🙂

Legume in toate felurile

 

La pranz a fost o adevarata sarbatoare legumicola. Mai intai o ciorba de legume cu mamaliga.

ciorba de legume

Apoi legume la gratar, cartofi gratinati cu ciuperci si cascaval pane. Cu o bere fara alcool Heineken 0.0%. Pai da, mi-am amintit ca am gustat-o la intalnirea cu Berarii Romaniei.

legume la gratar, cascaval pane si cartofi gratinati cu ciuperci

Seara cred ca o dedic lubenitei si pepenelui galben, ca prea ocupa loc mult in frigider. Evidemment cu cateva stropituri de ouzo 🙂

Dar pana la lubenita ma gandesc sa mai bag o salata de rosii cu ceapa si branza.

salata de rosii

Pofta buna fara carne!

4 Comments

    • Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply