Day5 din #7DayChallengeRomania si… viata ca la tara

Pana cand sa ajung la Bailesti, azi am ajuns la… tara. Dar Day5 din provocarea de 7 zile de la Ambasada Suediei a inceput tot cu alergarea de dimineata in parc.

Day5 in Parcul Romanescu

Day5 #move – dimineata pe racoare

Azi a fost un pic mai racoare decat in zilele precedente. Si un pic de ceata. Dar asta nu m-a impiedicat sa alerg tura obisnuita de 2 km in jurul lacului.

Alergare de dimineata pe racoare

Si nici sa admir peisajul frumos de toamna.

Parcul Romanescu Day5

Day5 #eat – fasui ca la tara

Azi am mancat si la Craiova si la tara 🙂 De dimineata am mancat pizza Quattro Formaggi. Ca nu degeaba sunt fan branza 🙂

Quattro Formaggi

In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am extras din nou resveratrol din struguri negri.

struguri

N-am uitat nici bucatica de ciocolata neagra. Ca sa-mi mearga bine toata ziua 🙂

La pranz am mancat o ciorba de legume cu mamaliga.

ciorba de legume

Si icre de hering cu ardei iute, pe paina cu maia. Painea am copt-o un pic inainte, in tigaia de teflon.

icre si ardei iute

Seara, dupa o plimbare pana la tara am bagat un fasui. Adica ciorba de fasole, facuta pe indelete.

fasui

Nu singura, ci cu mamaliga si muraturi. Prea de la tara 🙂

muraturi

Day5 #live – Keep calm and… planteaza usturoi

Daca ieri am plantat Aloe Vera in ghiveci, azi am plantat ustoroi la tara.

Nu prea am ce sa va arat, ca plantarea inseamna sa infigi cate un catel de usturoi in pamantul sapat. Cu mustatile in jos 🙂 Dar am sa va arat la primavara, cand inverzeste razorul 🙂

In rest, la tara este acelasi calm si timpul care trece altfel. Probabil ca acesta este motivul pentru care mancarea de la tara are un gust mai bun. Are timp sa-si ia gustul din ingredientele naturale.

Asa a fost la Day5 la Craiova. Daca vreti sa vedeti cum se petrece provocarea Ambasadei Suediei si-n alte parti din Romania, aruncati o privire aici.

Spor!

Leave a Reply