Cartofeala locala la Miercurea fara carne

Azi am bagat cartofeala la Miercurea fara carne. Dar in moduri diferite, nu va ganditi la cartofi prajiti 🙂

Pentru de dimineata am avut cartofi la cuptor cu ridichi rosii.

cartofeala la cuptor si ridichi rosii

Pana la pranz am bagat ciocolata neagra si portocala.

La pranz am pregatit o salata quattro stagioni, cartofeala luand forma de cartofi fierti.

quattro stagioni

De la stanga la dreapta am avut ceapa verde de primavara, cartofi de vara, castraveti murati de toamna si oua proaspete de tara. Ca sa moara de ciuda numaratorii.

A iesit pana la urma o salata orientala in stil romanesc 🙂

salata orientala

Seara ma gandesc la o pizza Quattro Formaggi. Nu ca n-as gasi si pizza cu cartofi prajiti 🙂 Dar nu vreau prajeala asa ca o dau pe branzeturi, mai ales ca o astfel de pizza merge si cu bere si cu vin 🙂

pizza quattro formaggi

Pana atunci… Pofta buna fara carne!

Update:

Pentru ca azi n-am avut supa in meniu, va invit la o supa crema de conopida la Raluca.

2 Comments

    • Daniel Botea
  1. 7 decembrie 2017

Leave a Reply