Am castigat la BlogalInitiative!


Da, am participat la campania FlashMob BRD Iasi extinsa in toata blogosfera si ... am iesit pe primul loc. Multumesc frumos!

Cele 50 de puncte m-au readus pe locul I in Clasamentul National de Blogging si asta e punctul cel mai tare pentru mine.

Pentru ca trebuie sa remarc si puncte slabe ca feedback pentru campania BlogalInitiative, observ din statisticile proprii ca la Istoric activitati - lista campaniilor incheiate la care am participat - la campania BRD Student Iasi apar doar cele 5 puncte aferente articolului scris pentru concurs. Nu si cele 50 de puncte pentru castigarea primului loc la aceasta campanie. Aici cred eu ca este locul in care ar trebui sa se vada acele puncte.

Si inca o observatie pentru imbunatatirea feed-back-ului. 
De fiecare data cand transmit un articol pentru o campanie BlogalInitiative, formularul de trimitere imi spune ca s-a trimis link-ul articolului si voi primi un mesaj de confirmare pe e-mail.

Ei bine, mesajul de confirmare nu vine :) Vad eu apoi din punctaj si din lista articolelor aferente campaniei ca s-a primit materialul, dar daca tot ziceti ca vine si mesajul de confirmare ... ar trebui sa vina :)

Vad ca participarea tinde spre 250! Spor!

Etichete: ,