30 de secunde ... Mult? ... Putin?

30 de secunde ... Mult? ... Putin?
Probabil exista multe puncte de inflexiune sau momente care ne-au marcat viata. 

Si probabil ca prin august 2010 nu mi-au trebuit mai mult de 30 de secunde cand m-am hotarat sa scriu zilnic pe blog. De atunci viata mea s-a schimbat, in sensul ca activitatea blogosferica mi-a dat posibilitatea sa cunosc persoane si locuri noi, sa experimentez noi senzatii si trairi si sa ma cunosc mai bine. 

Inclusiv faptul ca acum scriu despre evenimente care inainte n-aveau loc in viata mea este urmarea unei decizii de 30 de secunde. Ca raspuns la intrebarea din titlu as zice ca 30 de secunde sunt putine in prezent, dar pot sa conteze foarte mult in viitor.

Ca sa fac legatura si cu subiectul de azi, anul trecut le uram de bine celor de la byron la 6 ani, iar printre urari am zis sa-si tina obiceiul cu urari blogosferice contra invitatii la concert.

S-au tinut de bunul obicei si de data asta este vorba de lansarea celui de-al 4-lea album de studio, bilingv, "30 de secunde de faima" / "30 Seconds of Fame" despre care am aflat la Blogal Initiative.

Pe 16 martie la Bucuresti se lanseaza cele "30 de secunde byron", la Palatul Copiilor, de la ora 20:00.

Urmeaza un turneu national de promovare
asa ca le mai fac o urare, poate se prinde si asta in continuare :)

Avem si la Craiova Casa de Cultura a Studentilor, iar despre lansari la Craiova abia asteptam sa scriem (va spune mai multe Make). Iar sponsorii evenimentelor Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti sunt apreciati si in Banie, ca nu bem numai zaibar :)

Spor incantator!

Etichete: , , , ,