Primavara: start la detoxifiere si slabire


Primavara: start la detoxifiere si slabire
Am promis ca voi vorbi si despre slabit si ma tin de cuvant, cu cateva sfaturi din proprie experienta sau din notiunile invatate la cursul de nutritie.

Daca micul dejun sarit este singurul sport practicat, aveti de notat: 450% sanse pentru un start grabit spre obezitate. Nu spun eu, ci dl. profesor Gh. Mencinicopschi. Deci tineti minte: Ce mancam dimineata se consuma, ce mancam seara se aduna.

A propos de seara, nu trebuie sa mai mancam dupa ora 19, tocmai ca sa ne asiguram ca avem cateva ore bune intre masa de seara si ora de culcare.

Apa este foarte importanta pentru organism, dar si pentru slabit. Trebuie sa stiti ca persoanele grase sau obeze sunt de fapt deshidratate. De ce, pentru ca necesarul de apa al unei persoane depinde (printre altele) de kilogramele respectivei persoane.

De tinut minte formula magica: 35ml/kg corp/24 h, adica o persoana de 0,1 tone (100 kilograme) ar trebui sa consume 3,5 litri apa in 24 de ore.

De ce este atat de importanta apa (ca si miscarea) pentru cei care vor sa slabeasca. Pentru ca ajuta la detoxifierea organismului. Am mai spus, dar repet, nu exista slabire sanatoasa fara detoxifiere, miscare si controlul meselor.

Dupa ce mi-am tinut promisiunea de a vorbi despre slabit, tot la detoxifiere am revenit. De ce inca o data? Pentru ca detoxifierea este foarte importanta. Iar daca data trecuta am vorbit despre detoxifierea invatata dintr-o carte romaneasca, acum va voi aminti despre un autor strain: „Să Trăim Sănătos fără Toxine” - Dr. Robert Morse.

"Având la activ 30 de ani de practică medicală, timp în care a tratat mii de oameni cu probleme de la supraponderabilitate până la cancer, Dr. Robert Morse dezvăluie cel mai recent sistem al său de vindecare: detoxificarea."

In opinia Dr. Robert Morse, un om care are o afectiune sau boala, are si 2 optiuni: tratamentul farmaceutic sau detoxificarea prin medicina naturista.

"A doua soluţie este medicina naturistă (tradiţională), care recurge la resurse naturale şi la plante medicinale în vederea tratării anumitor simptome de boală ... Medicina naturistă tratează simplu boala, recurgând la produse naturale (produse obţinute din substanţe de provenienţă animală, vegetală sau minerală) sau la plante medicinale, care se găsesc, în totalitatea lor, în natură."

"Naturopatia autentică (detoxificarea), o ştiinţă a naturii mai puţin cunoscută, care este folosită de sute de ani şi de sute de mii de indivizi aparţinând regnului animal de pe tot globul. Ea este capabilă să redea corpului fizic, emoţional şi mental sănătatea şi vitalitatea. Detoxificarea presupune implicarea unor ştiinţe ca biochimia, chimia, botanica şi fizica şi s-a plasat întotdeauna în centrul vindecării adevărate."

Am redat doar 3 citate din carte "Sa traim sanatos fara toxine" pentru ca de data asta este vorba despre aproape 400 de pagini din care este greu sa sintetizezi o concluzie scurta in cadrul unui singur articol.

As vrea sa retineti insa cateva cuvinte cheie: supraponderabilitate, detoxificare, produse naturale (de origine animala, vegetala sau minerala), plante medicinale.

Am subliniat aceste cuvinte cheie pentru ca au legatura cu Zeopur, o solutie romaneasca pentru detoxifiere si slabit, bazata pe plante medicinale (ceai verde) si mineralul Zeolit, avand o compozitie 100% naturala.

Aveti posibilitatea sa testati Zeopur participand la Campania BI - De ce este important sa slabesti corect.

Spor detoxificator!

Etichete: , , , , , ,