Un debut egal cu o victorie daca...

Carmen Amariei a debutat pe banca tehnica a Craiovei
Ma bucuram mai demult ca o vom avea antrenor pe Carmen Amariei la SCM Craiova.

Ei bine, ieri a avut loc debutul oficial pe banca tehnica, intr-un meci cu HC Zalau. Meciul a fost difuzat pe DigiSport 3 si l-am vazut la TV, dar data viitoare nu mai lipsesc din tribuna.

Arbitrii Harabagiu si Stanescu au fluierat cam intr-o singura directie si vazand-o pe Carmen Amariei ramasa stana de piatra la unele decizii poti sa-ti faci o idee despre harababura provocata de cei doi "cavaleri" ai fluierului.

Nu poti spune despre Carmen ca nu stie handbal, dar despre arbitrii de ieri am dubii ca ar cunoaste cum trebuie acest sport. N-am remarcat numai eu cateva greseli impardonabile, ci si comentatorii sau jucatoarele. As fi poate subiectiv daca as spune despre loviturile neacordate Craiovei, asa ca ma voi referi doar la deciziile legate de echipa oaspete:
Una peste alta meciul a fost frumos, iar fata pe care Carmen Amariei o imprima Craiovei este una promitatoare. Mi-a placut toata echipa, dar nu pot sa nu remarc noile achizitii: Mirela Nechita si Nicoleta Dinca, jucatoare de nationala care si-au pus amprenta asupra meciului.

Mi-a placut atat bucuria sincera traita de Carmen Amariei la golurile Craiovei, cat si determinarea si siguranta cu care dadea sfaturi in time-out!

Hai Craiova! Spor(t)!

Etichete: , ,