Concursuri de 10 puncte. Cel putin...

Concursuri de 10 puncte. Cel putin...
Am anuntat cu mandrie primul concurs la Blogal Initiative Craiova. Sa detaliem!

In primul rand, ca sa concurezi trebuie sa ai blog. Apoi sa inscrii blogul in Campionatul de Blogging Craiova, iar in final sa scrii la campaniile care te atrag prin subiecte sau premii.

Daca ai mai multe bloguri, inscrie-te cu blogul pe care scrii mai des si mai variat.

Cu acelasi blog ai posibilitatea sa concurezi in 2 campionate locale dar si-n Campionatul National de Blogging.

Spuneam sa te inscrii cu blogul mai activ deoarece activitatea ta blogosferica se puncteaza:
Castigatorii campaniilor primesc puncte suplimentare care se anunta la fiecare campanie in parte. De exemplu, la campania Iubesc Craiova vor fi 3 castigatori, care in afara premiilor vor ma castiga si 20 de puncte fiecare.

Se puncteaza insa si articolele de pe blog care nu participa la campanii, 1 punct pentru primul articol al zilei, 0 puncte pentru urmatoarele din aceeasi zi.

De ce se puncteaza si articolele in afara concursului? Pentru a stimula bloggeri sa scrie cat mai des si si pentru a avea pe blog articole cat mai diverse, nu numai participari la concursuri.

Blogal Initiative Craiova
Prin afisarea widgetului Blogal Initiative Craiova se mai castiga 20 de puncte.

Punctele castigate in campanii si bonusul pentru widget se pot folosi pentru GiftShop. Punctele pentru restul articolelor de pe blog ajuta doar la diferentierea in clasament.

Si pentru ca am ajuns si la GiftShop, sa lamurim si functionarea magazinului.

In momentul de fata in GiftShop exista un tricou Robocap oferit de CineForum.ro, un bidon PowerBar si un maieu Asics oferite de SmartAtletic.ro.

Cu punctele acumulate se poate licita pentru aceste produse, transportul fiind gratuit.

Recapitulam?
Ai blog, te inscrii in campionat, participi la campaniile care-ti plac, castigi premii si puncte care pot fi folosite pentru produsele din GiftShop.

Spor castigator!

Etichete: , ,