Super team building la Straja

Super team building la Straja
Mi-am dat seama ce putere are un team building la munte dupa un cantonament la Straja al Dariei. Daria mea face dans sportiv de performanta de 10 ani si ca orice sportiv care se respecta, vara merge in cantonament.

In 2010 cantonamentul de la Straja a fost gazduit de Vila Alpin. Team building in cadrul perechilor de dans a fost cu siguranta, deoarece la primele doua concursuri de dans desfasurate dupa cantonament, Daria a castigat locul I, desi dansa cu un nou partener.
diploma si locul I
Este ceva acolo, este ceva in aer, este o energie deosebita la Straja, nu stiu sa explic exact, cert este ca dupa acel cantonament au explodat perechile de performanta ale clubului de dans Katamis.

rezultate dupa cantonament, primul loc I
Efectele cantonamentului de la Straja asupra copiilor de la dans s-au vazut imediat, dar cel mai important efect al team building-ului s-a vazut la parinti. Ne mai vazusem noi pe la concursuri sau la antrenamente, ne salutam si ne stiam asa din vedere.

Cu ocazia cantonamentului de la Straja, organizatorii de la clubul de dans s-au gandit ca in ultimele 2 zile de cantonament, in weekend, sa invite si parintii pentru a vedea ce au facut copiii intr-o saptamana.
demonstratie de dans
Micutii sportivi au pregatit un fel de serbare, in care au prezentat noile coregrafii invatate in cantonament, iar dupa serbare a fost un party general, unde au dansat si cei mari si cei mici si (cei) bunici.
gratar pe vreme ploioasa
Noi, parintii, am facut un gratar chiar daca afara ploua cu galeata, dar a fost o buna ocazie sa ne cunoastem mai bine. Dupa ce ne-a mai udat ploaia, am udat evenimentul cu whiskey, bere si vin, astfel incat la sfarsit eram toti prieteni :)
parinti si copii in cantonament la Straja
Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, ci pe imagini.

A fost cel mai tare team building la care am participat si inceputul unei serii de prietenii si petreceri reusite cu "familia de la dansuri": revelioane impreuna cu copiii, parintii si antrenorii, petreceri de 1 Mai si cu ocazia zilelor de nastere, party-uri ad-hoc dupa competitii, excursii la DisneyLand s.a. Iar va rog sa ma credeti pe imaginile din 20112012 si 2013.

La fel s-a intamplat si la copii, invitatii de la zilele lor de nastere fiind in primul rand colegi de la dansuri si abia apoi colegii de clasa.

Acum poate ziceti ca energia asta de la Straja este mai mult o vorba, dar am sa va dau exemple si din blogging, chiar din SuperBlogging :)

Gala SuperBlog 2014, care s-a "intamplat" la Vila Alpin din Straja, a fost un super team building. Pai una este sa facem noi galerie pentru note sau sa ne incurajam pe grupul de Facebook si alta este sa vorbesti cu superbloggerii si sponsorii fata in fata, sa-i cunosti in carne si oase si sa stai cu toti la vorba, la masa si la petrecere. Daca numaram proiectele aparute dupa Gala in viata SuperBloggerilor si tot este ceva, dar sa mai numaram si prieteniile :)

Mai frumos este faptul ca energia asta se ia. Dana Lalici, castigatoarea SuperBlog 2013 statea pe ganduri daca sa vina la Straja, desi castigase trofeul. A venit pana la urma si ne-a dat si noua din energia ei. Pinky a facut aproape turul tarii, a venit de la Constanta si a ajuns la Straja de Vineri. Nu degeaba, pentru ca s-a incarcat cu atata energie si atmosfera de la Straja incat in primavara a castigat competitia.
party de Gala la Vila Alpin
Eu as mai putea sa va dau argumente online despre Gala SuperBlog vazuta ca un super team building la Straja, dar ma opresc din 2 motive:
Mai e aproape 1 luna pana la Gala, dar pana atunci am sa va dezvalui si cateva ingrediente pentru care team building-ul la Straja este unul deosebit:
Te-am convins sa participi la team building la Straja? Particip cu acest articol la SuperBlog 2014 si cu tot sufletul la Gala SuperBlog de la Vila Alpin.

Spor de gala!

Etichete: , ,