Miercurea fara toxine 25 Martie


Miercurea fara toxine 25 Martie
© Garryuk | Dreamstime.com - Grilled Salmon Photo
Azi e miercuri, de obicei era fara carne, dar cum am inceput Luni programul de detoxifiere cu Aloe Vera si am deja 2 zile fara carne in aceasta saptamana. Daca va intereseaza care a fost meniul fara toxine, il gasiti in link.

Din ziua a treia am voie sa mananc si un meniu de 600 kcal pe langa meniul standard:

Mic dejun
Gustare
Pranz
Cina
Seara
La meniul povestit mai sus am adaugat gimnastica de dimineata (cam 30 de minute) si mers pe jos cam 1 ora zilnic. Azi adaug si mai multa miscare :) Merg la handbal in Polivalenta de la ora 17:00, scandez si vibrez la meci, apoi ma intorc pe jos acasa, ca sa-mi fac pofta de masa ;) Va fi somon, dar poza apare mai pe seara :) Pana atunci imi fac pofta cu imaginea de la inceputi si va spun cum arata un meniu de 600 kcal din lista de sugestii:
Va spuneam ca programul de detoxifiere C9 FIT e putin schimbat fata de anii trecuti, pentru comparatie las variantele zilei #3 din 2012 sau 2013.

Brosura C9 FIT prevede ca in ziua a 3-a sa fac si prima cantarire de la inceputul detoxificarii. Am pornit cu 75,3 kg iar acum am 73,2. Greutatea mea ideala este de 75 de kg, nu mi-am propus neaparat sa mai slabesc, dar pierderea in greutate este un efect imediat al detoxifierii si reglarii metabolismului. Sunt curios daca mai slabesc in cele 6 zile ramase.

Spor detoxifiator!

Update:
Mi-am adus aminte sa fac poza abia cand mancasem aproape tot :( A fost somon, insa daca vreti o Miercuri fara carne adevarata gasiti la Sanda.

Etichete: , , , , , , , , ,