Am alergat pentru Spitalul Copiilor

Am alergat pentru Spitalul Copiilor
Am continuat si-n Noiembrie obiceiul de a alerga pentru Spitalul Copiilor in prima Sambata din fiecare luna.

Ne-a intampinat un peisaj de toamna, cu ceata si racoare, dar asta nu ne-a impiedicat sa alergam. Unii au alergat mai mult, altii mai putin, unii au mers si altii au stat pe loc. Important este ca am fost impreuna pentru o cauza buna.
peisaj de toamna
Cei care au alergat au avut un bonus revarsat de natura pe traseu.
bonus revarsat la alergat
N-am fost singurii care au alergat, evenimentul desfasurandu-se simultan in mai multe orase: Bârlad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Tg. Mures.

Chiar daca n-am fost multi, am fost inimosi. Va multumesc pentru participare!
alergare si sanatate
Vom continua actiunile si in lunile de iarna, asta fiind dorinta celor prezenti azi. Daca va mai fi vreme de alergat, vom alerga, daca nu vom gasi alte cai de a ne intalni.

Si mai mult mi-a placut faptul ca au fost persoane care desi n-au ajuns la alergare, au donat pentru constructia Spitalului Copiilor. Azi craiovenii au contribuit cu inca 300 lei la efortul comun, suma stransa de Asociatia 1leu.org inaintea alergarilor din Noiembrie fiind de 230900 lei.

Donatiile se pot face si online. In Bucuresti se poate dona si offline. Colegii nostri au pregatit o urna uriasa la Sun Plaza.
Urna 1leu.org la Sun Plaza
Acolo va veti intalni si cu astfel de voluntari.
voluntar la Sun Plaza
Spor generos!

Etichete: , , , , , ,