Stiati ca exista si vin fara alcool?

Stiai ca exista vin fara alcool?
Habar n-aveam ca exista asa ceva, pana cand am vazut la Madalina Iancu o poza cu vin fara alcool. Vestea buna (bonne nouvelle) este ca gasim si la noi.

Cum in ultima vreme am inceput sa deslusim taine degustarilor vinurilor si ale imperecherilor culinare in cadrul unor evenimente cum se... cuVin, am zis sa gasesc o parere autorizata.

L-am intrebat pe Presedintele Federatiei Somelierilor din Romania despre ce este vorba, iar raspunsul a fost foarte clar, in imagini si cuvinte. Imaginile le gasiti la Savor HD, iar cuvintele lui Avram Laurentiu Achim au fost urmatoarele: 
"Testul suprem este sa-l treci prin propriul filtru".

Mai multe despre vin fara alcool gasiti in link si intr-un update pe care am sa-l fac la acest articol dupa ce gust un astfel de vin :)
Bonne Bouvelle - exista vin fara alcool si la noi
Spor degustator!

P.S. 1
Am gasit Bonne Nouvelle sans alcool, dar vestea proasta e ca aveau doar vin alb la Auchan, iar eu prefer vinul rosu. Am luat si alb, sa se bucure doamna mea cand e driver.
Bonne Nouvelle Blanc sans alcool
P.S. 2
Am gustat aseara, dar nu m-a satisfacut :( 
Nu-mi sugereaza de niciun fel vreun vin. Mai degraba "vinifruct" sau sampanie pentru copii, dar fara acid. Desi zice demisec pe eticheta, mie mi-a parut dulceag :(
Ma mai gandesc daca testez si unul rosu, cel alb n-a fost deloc pe gustul meu (l-am degustat in formatie de 4, dar niciunul dintre noi nu l-a apreciat).

Etichete: , , , ,