Facem ce facem si devenim meseriasi

Facem ce facem si devenim meseriasi
Ca sa fiu sincer, eu sunt mai mult cu tastele si cuvintele si mai putin cu sculele si trusele. Si daca nu prea le folosesc, nici nu prea aveam prin casa minimul necesar.

Am insa un fin care este super meserias si a inceput sa ma doteze de ziua mea cu cate o scula, cu cate o mica trusa astfel incat sa nu mai duc lipsa de echipament. Asta era echipamentul din dotare
echipamentul initial
inainte de a primi trusa de baza de la Leroy Merlin.
trusa de baza de la Leroy Merlin
V-am intrebat daca sunt super meserias pentru ca asa m-am simtit ieri cand am primit trusa de scule cu 46 de piese. Parca a fost ziua mea. Ziua mea de meserias :)

Dar asta nu-i tot. Platforma online facem-facem.ro este gata sa ne ajute cu informatii, sfaturi, solutii si recomandari de la specialisti si meseriasi. Leroy Merlin este la cativa pasi de mine, ii vad de pe geam.
Leroy Merlin Craiova
Dar acum imi e "la indemana" sa-i si intreb cand am nevoie de ceva, avand la dispozitie singura platforma comunitara din Romania cu inspiratie si sfaturi practice din domeniile constructii, gradinarit, bricolaj sau decoratiuni.
Leroy Merlin la indemana
De exemplu, am inlocuit o chiuveta in baia mica iar tevile sunt comune cu chiuveta din bucatarie. Acolo sunt si contorii de apa. Spuneam insa ca am un fin meserias care a reusit sa le inchida pe toate in dulapul de sub chiuveta :)
conducte si tevi in baia mica
Cum fac insa cu tevile laterale, ca as vrea sa le ascund si pe ele? Exista vreo solutie gen "patcablu" pentru tevi si conducte?

Va spuneam ca nu prea ma pricep eu in domeniu, insa la tastat stau foarte bine. Asa ca am intrebat pe forumul Facem-Facem la sectiunea Amenajari baie.

Sper sa primesc cat mai multe raspunsuri, ceea ce va doresc si voua :) Aceasta este si raspunsul meu referitor la manifestul de meserias. Manifestul cuprinde un singur articolas :)

1. Daca nu stii, intreaba-l pe unul mai meserias :)

Spor!

Etichete: , , , , ,