International Thank You Day - 11 Ian

International Thank You Day - 11 Ianuarie
Cica azi ar fi ziua perfecta pentru a spune "Multumesc!". Daca asa e obiceiul, atunci sa incep cu un multumesc pentru cei care ma citesc! Si pentru ca cititorii blogului meu sunt din aproape toate zarile si tarile, am zis sa le transmit un multumesc international, din toata inima.
multumesc celor care ma citesc
Continui cu multumiri de-acasa si apoi termin cu cele din deplasare :) Pai da, SCM Craiova a jucat acasa cu Krim Ljubljana si ne-au bucurat cu o victorie. Multumim fetelor!

HCM Baia Mare (scheletul echipei natioanele) a jucat acasa cu frantuzoaicele de la Fleury Loiret si au invins. Multumim fetelor! Tot la Baia Mare a jucat si nationala de handbal masculin, invingand echipa Finlandei! Multumim baieti, spor si cu Austria!

Dar sa trecem cu multumirile peste mari si oceane, pentru ca Simona Halep este principala favorita a turneului de la Sydney. Multumim Simona pentru toate momentele in care ne-ai facut sa ne simtim mandri! Spor in 2016!

Am sa inchei cu o multumire personala. Azi a venit premiul de la Paper Plus. Multumesc pentru nota maxima acordata articolului meu la SuperBlog si pentru rabdarea si "mai maxima" cu care au asteptat sa ma hotarasc ce produse sa-mi aleg :)
Multumesc Paper Plus!
Pe langa pachetul mic de mai sus, mai am unul cu role, ca nu degeaba am spus in articol ca sunt fanul prosoapelor de hartie.
fanul prosoapelor de hartie
Spor multumitor!

P.S.
Ati gasit unde scrie multumesc (in limba româna) in imaginea de la inceput? Daca da, spuneti doar culoarea :)

Etichete: , , , , , , ,