Saptamana Olandei la Europa Seson

Saptamana Olandei la Europa Seson
In aceasta seara la Muzeul de Arta din Craiova avem ocazia sa-i intalnim pe trompetistul Floris Onstwedder si pe pianista Ieva Dudaite, studenţi la Academia de Muzică din Maastricht, care vor fi protagonistii recitalului neconventional din saptamana Olandei la Europa Season.

Abia astept un astfel de moment, mai ales dupa ce am vazut la Vlad Dragulescu imagini de la repetitii si daca tot se reuneste blogosfera craioveana la ora 18:00, la 19:00 venim si la concert.
3 olandezi: Theo Wolters, Floris Onstwedder si Ieva Dudaite
Joi, 28 Aprilie, “Muzicienii olandezi se prezintă” in sala Filip Lazar a Filarmonicii Craiova, ocazie cu care ii vom cunoaste pe dirijorul Theo Wolters şi pe clarinetistul Arno Piters, protagonistii concertului de Vineri seara.

Daca pe dirijorul Theo Wolters l-am mai aplaudat la Craiova si cu alte ocazii (imi aduc aminte concertul pianistei Melanie Chae din Coreea de Sud), de data aceasta va fi o echipa olandeza care ne va incanta cu urmatoarele piese:
Cele 3 intalniri olandeze se desfasoara la aceeasi ora, 19:00, iar la evenimentele de Marti si Joi intrarea este libera.

Spor incantator!

Etichete: , , , ,