Sustinem Zig Zag prin Romania?

Sustinem Zig Zag prin Romania?
Despre Zig Zag prin Romania v-am spus cand au poposit in Craiova si Dolj si au fost atatea evenimente la care am fost impreuna incat am facut categorie de Zig Zag.

Mi-a placut modalitatea prin care isi finanteaza sederea in fiecare judet cu ajutorul parteneriatelor in toate domeniile. Ei ofera mediatizare online, foto si video in schimbul serviciilor de care au nevoie: cazare, masa, tipografie etc. La finalul fiecarei vizite intr-un judet organizeaza un eveniment in care prezinta atractiile judetului si un film hyperlapse realizat in judet.
Zig Zag in judetul vostru
Gasiti aceste minunatii pe site-ul Zig Zag prin Romania, ii puteti intalni offline sau ii puteti bombarda cu informatii online cand vor ajunge in judetul vostru, dar pana atunci ii puteti ajuta in campania de crowdfunding prin care isi propun sa stranga bani pentru continuarea proiectului la un nivel superior.

Regula platformei de crowfunding este ca proiectul se finanteaza doar daca strange  20300 lei pana in 18 Iunie 2016. In caz contrar banii donati sunt primiti inapoi sau pot fi directionati catre alt proiect. Dupa parerea mea Zig Zag prin Romania este un proiect atat de fain incat merita sustinut de toti cei care iubesc Romania si ideile bune.



Spor cu ajutor!

Etichete: , ,