Spanac cu oua de prepelita am avut azi la Miercurea fara carne. N-ar fi prima data cand savurez oua alaturi de mancare de spanac, doar ca acum sunt oua de prepelita. N-am mai avut mamaliga, insa am compensat cu alte bunatati, pe care le detaliez in continuare.
In Valea Merilor, la Predesti, mi-am amintit de prima intalnire cu Irina Gruia, cu ocazia BuzzCamp Craiova 2016. La fel ca atunci, si acum ne-a organizat in forma de cerc, pentru a ne prezenta fiecare. A fost prima activitate, inainte de intelege ce inseamna un centru comunitar si un hub terapeutic. Dar hai sa va povestesc mai intai un pic …
Am avut azi branza irlandeza la Miercurea fara carne, asa ca am mai inviorat meniul 🙂 Bine, am savurat si branza de-a noastra, ca na, fan branza.
Crama Vinaltus a gazduit editia #62 a evenimentului Branzeturi cum se cuVin. In 2015, cand am inceput degustarile, proiectul avea in vedere in principal cramele oltenesti. In partea a doua era prevazuta si vizita la cramele cu care am facut degustari la Craiova. Ei bine, cu Vinaltus am inceput direct la crama 🙂