TV versus Net

TV versus Net
Majoritatea emisiunilor de la TV ne prostesc, asa ca mai bine imi iau informatiile de pe net. Nu glumesc.

Pe net cuvintele sunt mai seci decat rolurile jucate la TV de analisti, politicieni, presedinti (de tara, de partide, de liga sau de federatii).

Spre deosebire de TV, unde trebuie sa pierd timp cand vrea realizatorul pentru a vedea ceva, pe net citesc cand am eu timp si ce vreau eu. Influenta este mai mica, eu apeland doar la vaz si eventual la judecata pentru a citi/evalua noutatea.

La TV sunt mai multi stimuli care te "prind": vizuali, auditivi, miscare, culoare etc., fiind "injectat" si manipulat mai eficient.
La TV sunt mai multi stimuli
Chiar daca nu ma uit la TV, sunt la fel de informat, numai ca eu gandesc mai mult vis-a-vis de informatie, nu gandesc altii pentru mine.

Dupa doua saptamani de vacanta in Thassos fara sa simt nevoia sa deschid TV-ul, am mai stat inca aproape o saptamana pana sa dau drumul la TV in Romania.

Pai ce sa vezi in afara de can-can-uri?
Filme de calitate nu prea ai de unde, iar la sport e cam pauza competitionala.
Noroc cu finala de la Wimbledon sau cu meciul Klitschko-Haye, apoi alt weekend cu meciul lui Bute, ca altfel nici in weekend nu prea ai ce sa vezi.

Ne plangeam ca pe vremea lu' ceasca erau 3 ore la televizor si acelea mirosind a propaganda.
Atunci nu era net dar mai citeai o carte, copii se jucau pe afara si tot asa. Acum, desi petreceti mult mai mult timp la TV, credeti ca intr-o zi gasiti 3 ore de calitate insumate de la toate televiziunile? 

Mai degraba imi citesc blog-roll-ul si sunt sigur ca gasesc informatii mai interesante ;)

Oricum, daca va plictisiti la TV v-am recomand deja o schimbare - un film extraordinar pe net.

Etichete: ,