Multumiri 2.0 oltenesti .complete

Uite ca initiativa chinezeasca de multumiri 2.0 pentru sportivii romani de la Olimpiada s-a copt destul de bine. Insa tocmai din Olt lipseau multumirile olimpice. Si cum stiu ca Diana (Bocai) s-ar fi bagat la asa ceva daca n-ar fi fost la mare, am sa execut in locul ei multumiri 2 0 oltenesti complete. Mi-o multumi si ea cu o bere la intoarcere 😉

Multumiri 2 0 oltenesti complete

Multumiri 2 0 oltenesti complete

Asadar multumim sportivilor romani de la Olimpiada, pentru exemplul pe care-l dau unora mai sceptici, unor comozi sau unora mai indiferenti. Din cate ati vazut si prin Blog and Roll, bloggerii sunt aproape de fenomenul olimpic. Si-i sustin pe sportivii romani de la Londra.

Multumirile imbraca mai multe forme. Articole pe bloguri despre realizarile notabile. Mediatizarea in social media a evenimentelor la care participa romanii. Incurajari pe Facebook inainte si dupa competitii s.a. Dar toate acestea erau incurajari online. Acum va ajunge Chinezu la Londra cu tricolorul cu multumiri offline 🙂

Multumim sportivilor romani de la Olimpiada pentru ca se bat de la egal la egal cu marile forte economice si sportive. Asta desi conditiile de antrenament sunt inegale.

Va multumim pentru ca puneti Romania pe harta olimpica!

Pentru toate acestea si pentru nesfarsitele ore de antrenament, pentru sperantele de multe ori frante dar niciodata abandonate va multumim!

Hai Romania!

10 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.