Preziceri minunate despre 21.12.2012

Guest-post by Emil Calinescu cu preziceri minunate despre 21.12.2012.

preziceri minunate pentru 21.12.2012

Foarte tare initiativa lui Daniel Botea. O initiative de FINAL de lume. Incep prin a-l felicita pentru asta. Si apoi sa vedem cum sta treaba cu sfarsitul asta de lume. Sau ce-o fi el.

Preziceri minunate despre 21.12.2012

Intai si intai, plec de la premisa ca 21 Decembrie nu va fi o data speciala. Chestia aia de e cunoscuta drept LEGEA/TEOREMA lui Tomas se va aplica. O chestie NEADEVARATA devine adevarata prin consecinte. Stocuri de alimente, de apa, imbulzeala. Lumea va dori sa petreaca, sa se simta bine. Putini vor dori sa munceasca pe acea data (uau, am muncit in ultima zi de viata, ce dragut).

Exista unele chestii ce se pot intampla din cauza asta:

  • De exemplu o pana de curent. Nu stiu daca la noi, dar in alte parti e posibila. Daca majoritatea oamenilor stau acasa, au si instalatii d-alea cu multe luminite. Au si aer conditionat (unii n-au caldura, ci aer conditionat dat pe cald), s-ar putea sa pice curentul. La toti. Si acest lucru sa insemne panica. Nu stiu cati vor muri, dar orisicum.
  • Orice ni se va intampla rau pe 21 Decembrie va fi interpretabil. Daca vom fi dati afara de la servicu, daca vom fi exmatriculati de la scoala. Daca va da masina-n noi, totul are legatura cu Mayasii. E logic.
  • Pe fondul acestor isterii, s-ar putea sa cada bursele. Stim cu totii cat de sensibile sunt la zvonuri. Identic si cu monedele diferitelor state. E clar ca speculantii asteapta la cotitura.
  • Sunt sanse sa fie cutremure. Paradoxal, chiar p-acolo prin Mexic. Stiintific vorbind, am inteles ca ar cam trebui sa fie.

Dintre toate acestea, singurul lucru bun este ca lumea va petrece. O petrecere in plus nu strica. Pe bune. Iar sentimentul de pe 22 Decembrie, de AM SCAPAT, va fi enorm. Unii care vor crede in continuare in importanta Mayasilor vor considera ca au intrat intr-o noua era. Si vor avea moralul mult mai ridicat. MUUUUUUULT mai ridicat. Un lucru iarasi de bine.

Concluzii blogosferice

Acum sa vedem blogosferic cum stam. Mai precis: ce as posta eu pe blog daca as sti ca e ultimul articol. Pana sa va zic asta, trebuie sa ma prezint, ca uitai s-o fac: Emil Calinescu sunt, triplu blogger: blog personal, blog studentesc si blog minunat de umor.

Si in calitatea mea de triplu blogger, dau un triplu raspuns:

  • Pe minunat.eu as cauta bancuri despre sfarsitul lumii. Daca lumea se va sfarsi, lumea sa apuce sa citeasca acele bancuri. Eventual as inventa unele, ca bonus.
  • Pe blogul studentesc as arde-o studenteste pana la capat. Probabil cu un anunt de genul: 21 DECEMBRIE – ULTIMA ZI IN CARE TREBUIE SA MERGETI LA FACULTATE.
  • Iar pe blogul meu personal as face un bilant blogosferic. Pe bune: as zice exact cate articole am scris (pe toate blogurile), toate statisticile, as baga multumiri si gata.

Bine, daca ma gandesc mai bine, ce rost ar avea? Daca EU as afla ca vine sfarsitul lumii, oare as mai citi ce scrie lumea pe blog? Daca EU nu, cine m-ar mai citi pe mine? Faza cu bancurile ramane in picioare si cred c-o voi aplica 🙂

Cam atat. Trebuie sa SFARSESC si eu acest articol. Salutari DE FINAL tuturor 🙂

P.S.
Dupa ce ne-am luat portia de prea-minunate preziceri de la Emil, va invit intr-o ora sa cititi cateva confesiuni cu sufletul in palma despre ziua de 21.12.2012.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.