Aloe Vera King Natural? Pai hai sa vedem

Ma stiti doar, cand e vorba de Aloe Vera si Natural in aceeasi propozitie, ma simt vizat 🙂 Asa ca daca ati vazut/baut Aloe Vera King, ma gandeam ca poate va intereseaza o parere naturala.

Aloe Vera King

Aloe Vera King Natural

In primul rand, sa spunem ca desi bautura se numeste King, regele este tot apa. Fiind primul ingredient de pe eticheta, este si cel majoritar din produs.

Ajungem si la Aloe Vera, regina plantelor, care este prezenta sub forma de pudra 21% si 9% sub forma de pulpa de Aloe Vera.

Ei bine, aici am eu o problema cu aceasta bautura.

eticheta si ingrediente

Nu zic ca gustul n-ar fi bun, ca doar are zahar. Insa 21% pudra si faptul ca produsul este tratat termic anuleaza mare parte dintre substantele active din Aloe Vera.

Am mai spus deja ca ambalajul transparent nu protejeaza impotriva luminii,  care este o sursa de distrugere a substantelor active din Aloe Vera.

Mai este un „mic” detaliu: sunt cateva sute de specii de Aloe, iar pentru a clarifica faptul ca este vorba chiar despre Aloe Vera, se scrie in paranteza Barbadensis Miller. Aici ce fel de Aloe o fi?

In rest, daca va intereseaza doar gustul dulce din Aloe Vera King, cred ca bautura este OK. Insa daca va intereseaza sa beneficiati cu adevarat de proprietatile Aloei Vera, va stau la dispozitie 🙂

Spor racoritor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.