Sunt iar SuperBloggeriţă

Salutare tuturor. Numele meu este Kathy şi mă ştiţi de pe blogul freakyvampire.wordpress.com. Acum ma laud ca sunt iar SuperBloggeriţă 🙂

Sunt iar SuperBloggeriţă

Sunt iar SuperBloggeriţă

Mă pot numi iarăşi Super Bloggeriţă, pentru că deja am o diplomă de genu’ de anul trecut. *grins*

Pentru mine a fost foarte greu anul ăsta la SuperBlog.

De ce? Pentru că am avut vreo treijdemii de chestii de făcut.

  1. Licenţa pentru că vara asta o dau. E în cercetare de marketing şi e destul de dificilă.
  2. Cartea la care scriu sub numele de E. M. Katherine. Se numeşte DemonINK Lover şi e paranormal-romance cu tentă erotică. Şi e destul de greu să scrii o cărţulie.
  3. Spring SuperBlog. Atât am de zis.

Deci vă daţi seama că am avut de furcă cu totul. Pe lângă punctele 1-3 am mai avut şi de promovat cartea mea, de discutat cu editorii, care sunt două femei absolut mortale şi le iubesc, mai ales pe Dawn. Şi mai trebuia să mă ocup şi de mine.

Dar importantă e experienţa SuperBlog. Băi a fost mişto, că am citit articole foarte marfă. Plus ca am reuşit să încep să înjur când am primit punctajul la prima probă. Şi mai era şi maică-mea prin preajmă. Dar nu am renunţat, pentru că la gala trecută, am zis clar că voi participa solo la următoarea ediţie. Şi nu îmi place să renunţ.

Nu oi fi eu în top10, dar mă încălzeşte faptul că am reuşit să scriu la timp şi să nu iau vreo penalizare. Au fost probe interesante şi altele la care pur şi simplu am zis că arunc calculatorul pe geam şi zic fuck it. Dar nu am făcut asta, pentru că după nu aş mai putea să scriu la carte. Şi şi aşa mă apucă apele când mă gândesc că trebuie să o public în august.

In loc de concluzie

Per total, Super Blogu’ de primăvară a fost unul mişto. Şi în plus, am mai şi vorbit cu tot felul de oameni pe Facebook. Am râs la anumite momente şi am aşteptat ca nebuna după note împreună cu ei.

Şi nenea Daniel!!! Aştept berea aia pentru farsa de ieri cu notele. Ce bătaie meritaaai…

Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.