SuperBlog creativ si feminin

SuperBlog creativ si feminin, Guest Post by Cristina Dragoi.

SuperBlog creativ si feminin

SuperBlog creativ si feminin

Da, cu câteva minute în urmă, am citit un articol despre stewardese, care m-a pus pe gânduri. Vă întrebați, cu siguranță, de unde până unde legătura blog-ului meu cu stewardesele?!

He, he, de mică am visat la o astfel de meserie, ”mare” fiind (oare?!), sunt deja printre stele, nori. Fiind o idealistă, o visătoare, militând pentru armonie, puterea exemplului, iubire și munca(activitatea cotidiană) izvorâtă din și cu pasiune.

De ce am ales SuperBlog?! Pentru comunitate, plăcerea de-a încondeia și puterea nemărginită a ”…”!

Iubesc oamenii, ador binele și cred cu desăvârșire în vocație!

Este a doua oară când particip la concursul SuperBlog (2012 Winter, 2013 Spring).

Iubesc arta scrisului, creativitatea debordantă, sensibilitatea, psihologia (înțelegerea sufletului, nu studiul minții!), gramatica limbii române. Şi s-ar părea că de data asta și penalizările (nu m-am înscris în termenul limită)…

Am vrut să renunț…și nu o dată, de mai multe ori, dar tenacitatea, speranța și idealismul mi-au dat aripi spre culmi fără ”vârfuri”.

Timpul, bată-l vina, n-a fost de partea mea de data asta, acumulând multe, multe penalizări. Dar asta n-a știrbit din păcerea de-a scrie!

Cine sunt

Am omis să mă prezint… Mă numesc Drăgoi Cristina, am mulți ani frumoși, cu bune și mai puțin bune. Port în desaga mea o vorbă bună, un gând curat, un zâmbet, un stilou, un caiet și, nu în ultimul rând, o carte.

Da, sunt îndrăgostită iremediabil de cărți (în sintonie cafeaua și ciocolata), de familia mea, de oameni!

Dacă timpul vă permite, poposiți la un ceai, la Clubul de lectură, în mod clasic, la ceainăria Teaz (Piatra-Neamț), săptămână de săptămână. Într-un ambient minunat și-un anturaj pe măsură și la Clubul de lectură online, unde scriu despre această pasiune…cât de des pot!

Ce sper de la SuperBlog?! O continuitate a dialogurilor, împletirea vocațiilor, credința-n dictonul ”Unde-s mulți puterea crește”.

De ce atâtea puncte de suspensie?! Aștept, vă rog, completări, conotații, dar nu cuvinte ranchiunoase!

Dragi SuperBloggeri, sunt onorată că v-am reîntâlnit (pe cei/câțiva din ediția anterioară) și că v-am întâlnit pe cei din ediția actuală!

Un gând bun, Claudia Pătrașcu, cu mult drag și respect!

Mulțumesc, Daniel Botea, pentru invitația atât de natural făcută și naturalul inspirant și motivant din inima, mintea și blog-ul tău! Cine știe unde ne purtăm/ne poartă pașii ancorați în realitatea sordidă?!

Idei frumoase, zile, săptămâni, luni, ani minunați, dragii mei!

Toate bune, dragii mei, de pe meleaguri nemțene, de la poalele Ceahlăului!

Cu drag, Cristina alias Creativitate la feminin

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.