Degustatorul unui angrosist celebru de vinuri moare, iar compania da un anunt pentru angajarea unui nou degustator.
La interviu se prezinta un tip murdar, cu mutra de betiv.
Directorul firmei se gandeste sa faca tot posibilul pentru a-l respinge. Ii da sa guste primul pahar cu vin.
– Muscat, trei ani, din vita de vie crescuta pe versantul nordic, pastrat intr-un recipient din metal. Calitate slaba, dar acceptabil.
– Exact, spune directorul. Urmatorul pahar!
– Cabernet, opt ani, din vita de vie crescuta pe pantele de sud-vest, pastrat in butoaie de stejar, maturat la 8° C. Daca va fi pastrat inca 3 ani, va da cele mai bune rezultate.
– Exact. Cel de al treilea pahar…
– Pinot Alb sampanizat, de inalta calitate si exclusivist, spune calm betivul.
Directorul e uimit, dar ii face cu ochiul secretarei si ii sopteste ceva. Aceasta pleaca si se intoarce in camera cu un pahar plin cu un lichid galbui. Betivul gusta…
– Blonda, 26 de ani, insarcinata in 3 luni si, daca nu ma angajati, voi spune si cine e tatal copilului!
Spor degustator!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
alina
astia is angajatii romani tipici:)
Daniel Botea
Angajati romani cu gust 🙂 Sefi romani cu gusturi :))
Elya
Conteaza ce stii sa faci…..
Daniel Botea
Si cum prezinti ceea ce stii sa faci 🙂
Geordan
Care va sa zicaaaa (din comentariile voastre)… Ambalaju conteaza ? :)) sau .. ambalajul conteaza mai mult decat produsul in sine ? 😛
Daniel Botea
Toate detaliile conteaza 🙂