Creatori de viitor 2015

Creatori de viitor 2015
La 11even experiences Craiova am auzit pentru prima data despre Creatori de viitor, chiar de la Ovidiu Neamtu, unul dintre organizatori. Ovidiu ne-a spus ca este o tabara gratuita pentru liceeni cu rezultate deosebite in diverse domenii. Ne-a mai spus ca mai sunt cateva zile pana la dead-line-ul inscrierilor.

Nu mi-au trebuit mai multe informatii, am intrat pe site, am copiat link-ul si l-am trimis Dariei mele, care face dans sportiv din clasa I-a. Acesta a fost si domeniul la care s-a inscris, a trimis o aplicatie si a fost acceptata.

Grup de creatori de viitor
De ce va scriu acum pe blog despre acest eveniment dupa ce a trecut? Pentru ca a venit foarte incantata de la Cluj si ar fi bine sa stie cat mai multi liceeni despre aceasta experienta pentru editia de anul viitor.
team building
Joi a plecat cu trenul spre Cluj, alaturi de inca 2 fete din Craiova, Vineri 17 Iulie a fost prima zi de tabara, iar Joi 23 Iulie… La revedere tabara draga ­čÖé

Va las cu un enjoy de Joi pana Joi, asa cum a fost programul Creatori de viitor 2015.
discutii cu creatorii de viitor
Am cules cateva impresii de la participanti, gasite pe blogul Creatori de viitori. Daca vi se pare interesant aveti suficient timp sa ca pregatiti CV-urile pana in 2016, astfel incat sa fiti acceptati si sa va bucurati de o astfel de experienta.

Spor creator de viitor!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.