Invatam sa facem sport la Club Juniors

Invatam sa facem sport la Club Juniors
Ca tot e azi Ziua Dorului, mi-a venit dor de copilarie dupa ce zilele trecute am avut posibilitatea sa retraiesc vremea de pe bancile scolii. Miercuri am rememorat viata de scolar iar Joi, tot alaturi de copii am revazut sala de sport de pe vremea liceului.

Acelasi parchet care era si inainte de ’90, doar ca mai bine vopsit si cu diferenta ca micutii care-l calca sunt mai dolofani decat copiii de pe vremea noastra.

am revenit in sala liceului meu
Lipsa de miscare a copiilor din zilele noastre este ingrijoratoare astfel incat initiative gen Clubul Sportiv Juniors Craiova merita salutate.
vin viitorii sportivi sau adulti sanatosi
Miscarea si deprinderile sanatoase se invata de la varste fragede, dupa cum se vede si din grupele de antrenament:
  • Kinder – copii nascuti in anii 2009 – 2011,
  • Baby – copii nascuti in anii 2006 – 2008,
  • Mini – copii nascuti in anii 2004 – 2005,
  • Juniori – copii nascuti in anul 2003.
initiere in baschet
La Clubul Sportiv Juniors Craiova se fac antrenamente si cursuri de initiere in baschet si volei iar cei mai talentati si ambitiosi se pregatesc pentru performanta participand in competitii sportive si facand cantonamente.
Clubul Sportiv Juniors Craiova
Pe langa miscare si sanatate fizica, sportul este un excelent prilej de socializare, dezvoltarea spiritului de echipa si a disciplinei, toate acestea conducand la o dezvoltare personala armonioasa a viitorilor adulti.

Citeam de curand ca in Romania mai sunt doar 12474 de elevi legitimati la un club sportiv, baza de selectie pentru adevarata performanta fiind foarte ingusta. Emulatia creata de sportivi ca Simona Halep, Horia Tecau, Florin Mergea sau de trofeele europene castigate la volei si handbal feminin trebuie sa aiba o zona de retentie undeva, acest loc fiind cluburile sportive.

Voi faceti sport? Daca da, unde? Pana cand imi raspundeti va las mai multe imagini antrenante cu copii.

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.