De la Chinezu am aflat despre aceasta zi, dar la mine este revolutie culinara in fiecare saptamana, de cativa ani.
In sensul ca Miercurea si Vinerea nu mananc deloc carne, mananc in fiecare zi cat mai multe cruditati si incerc sa savurez zilnic toate gusturile: sarat, acru, amar, iute, dulce.
De cand am inceput „revolutia nutritiva” am mai invatat ca este bine sa mancam fructe si legume de toate culorile (culorile sunt date de fapt de mineralele continute), iar perioada cea mai buna pentru dulce (nu neaparat prajituri) este 09:00 – 11:00 dimineata.
Mai trebuie sa va spun ca Jamie Oliver promoveaza in aceasta zi alimentatia pentru copii si gatitul ca pasiune, educatie si stil de viata.
Va las cu mai multe informatii despre #FRD2014 si cu invitatia sa incepeti revolutia si s-o mentineti in fiecare zi.
Spor revolutionar!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei