Apa nu, numai nu, la adio tu?

Nu stiu altii cum sunt, eu nu mai suport sa vad restrictiile cu apa nu. Cu care suntem „alintati” destul de des, astfel incat ma apuca toate nebuniile. Si nu ma refer la apa de baut.

apa nu

Sursa foto

Apa nu, minte nu

Sa nu va ganditi ca apa nu este doar cateva ore. Nu frate, de la 5 dimineata pana noaptea la 12.  Azi e bonus, doar intre 08 dimineata si pana la 20 seara. In aproape toata Craiova.

Nu stiu dupa ce principiu, dar restrictiile sunt cu atat mai dese cu cat este mai cald afara. Asa se face ca recordul de opriri se inregistreaza vara. Si de obicei in zilele de joi, adica apa nu este exact in seara mea de basket. Cand vin transpirat si as avea nevoie de dus.

A propos si de imaginea de la inceput, nu stiu cine sunt papagalii care stabilesc data si orele de oprire. Dar sunt sigur ca gandesc pe dos. N-ar fi mai natural sa se sacrifice cativa muncitori care sa lucreze noaptea? Decat sa lasi fara apa un oras intreg toata ziua? Nu stiu cum se descurca in astfel de zile hotelurile, restaurantele si altii care sunt „dependenti” de apa.

Daca as avea posibilitatea i-as condamna pe „responsabilii” restrictiilor la 1 zi. Doar o zi de … mers cu tramvaiul, vara, cand nu e apa toata ziua. Oricum tin ei de scaune, asa ca i-as tine legati de scaun, in acelasi tramvai. De dimineata de cand se opreste apa, pana seara, cand vine apa. Sau macar nu mai circula tramvaiul. Poate ca odata cu schimbarea mirosurilor din tramvai s-ar produce si o schimbare de perspectiva.

Asta fiind trista realitate, lansez la apa 2 intrebari pentru cititori din alte zari:

  • In orasul in care locuiti voi cum este?
  • Cat de dese sunt astfel de restrictii, care dureaza mai mult de 12 ore?

Spor revenitor!

5 Comments

  1. Diana M

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.