Craiova netermin…

Trec zilnic, in drum spre serviciu, pe langa 3 constructii mari, incepute si neterminate. Nu, nu vorbesc despre periferia Craiovei, este vorba despre constructii in plin oras. Craiova netermin…

Craiova netermin

Si nu sunt hale industriale lasate de izbeliste din cauza crizei, ci constructii care arata in ce hal de management lancezeste Craiova.

Prima magaoaie neterminata ma intampina zilnic in Sarari, langa Kaufland. Un proiectat spital pentru copii, 200 de paturi. Asa scria pe placuta cand au inceput sa-l construiasca. S-au oprit cu mult inainte de a-si imagina cineva ca ne loveste criza. Imaginile sunt din 2008, dar realitatea este la fel si acum, si cu multi ani inainte de 2008.
Or fi prea multe paturi pentru copii in spitale?

Al doilea „obiectiv” este un bloc de locuinte. Ramas asa cu mult inainte de boom-ul si caderea pietei imobiliare. Se pare ca nici de locuinte nu mai este nevoie, de vreme ce ditamai constructia sta de atatia ani neterminata si nefolosita. Chiar in Craiovita, cel mai mare cartier craiovean.

Si cand te gandesti ca unii se inrobesc pe viata cu credite pentru locuinte…

Al treilea obiectiv, care-mi da binete zilnic, este celebrul S200, aflat chiar pe Calea Bucuresti. Aici insa se lucreaza, iar cerul a inceput sa se oglindeasca in peretii de sticla. Sper sa se finalizeze lucrarea, astfel incat sa fie un exemplu si pentru celelalte cladiri tip „netermin” din Craiova.

Ma gandesc daca sa pun si o imagine actuala cu S200 … sau doar cand va fi gata. Dar daca nu-l termina curand?

Oricum ar fi, cand credeti ca va fi gata S200?  Dar Spitalul?  Dar blocul pentru locuinte? Ma intereseaza asa, niste estimari, pentru a vedea nivelul de optimism 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.