Cu ochelari de soare in tramvai

De obicei nu urc in tramvai cu ochelari de soare. Adica daca-i am, ii dau jos. Ieri insa, era destul de aglomerat si aveam mainile ocupate cu ceva bagaje. Asa ca am renuntat la acest gest. Nu ca mi-ar fi dat soarele in ochi, ci din comoditate.

cu ochelari de soare in tramvai

Ei bine, intr-o statie s-a urcat un barbat care mi-a atras atentia. Avea o plasa intr-o mana, ca multi alti calatori. Insa se tot uita in jur cu privirea furisata.

Cel mai des se uita spre mine 🙂 Avand ochelari de soare foarte inchisi nu-si dadea seama daca ma uit spre el sau aiurea. Pana la urma s-a dus intr-o zona a tramvaiului unde nu mai „bateam” cu privirea. Probabil ca si „ochise” ceva acolo, fiind mai aglomerat.

Dupa comportament si figura, l-am banuit ca ar fi hot de buzunare. Si chiar era.

La coborare era foarte nervos pe un batranel din spate. Batranelul il tot intreba daca coboara sau nu. In timp ce el s-ar fi concentrat pe buzunarul cuiva din zona.

Banuiala de „pungasie” mi-a fost reconfirmata cand s-a indreptat direct spre statia de tramvai care mergea in sens invers. Nu-i iesise afacerea, asa ca incerca din nou. N-au foarte multa imaginatie, insa compenseaza prin tupeu si perseverenta.

M-a distrat insa faptul ca borfasul a fost deranjat ca port ochelari de soare in tramvai. Si m-a convins ca de acum sa-i port tot timpul.  Chiar daca afara ploua 🙂 Si chiar cu riscul sa fiu considerat fitos 🙂

Spor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.