Copy/Paste natural :)

Azi, joi fiind, am dau CopyPaste la cel putin doua chesiuni care nu suporta  amanare:

  • de dimineata de verificat ZeList,
  • spre seara de jucat un basket cu prietenii.

Pana la basket mai e, asa ca hai sa va povestesc despre ZeList si CopyPaste.

CopyPaste descoperit cu ajutorul ZeList

Mi-am verificat azi pozitia in Zeblogosfera si sarind de la 879 la 695 ma declar multumit de activitatea mea 🙂 Nu sunt stresat de aceasta pozitie, chiar mi-am lasat bannerul ZeList la sfarsit de tot, ca sa fiu citit pentru postari, nu pentru pozitia din clasament. Dar orisicat, ma intereseaza evolutia blogului meu, asa ca ma uit la statistici.

CopyPaste natural

Azi am vazut la Link-uri noi numele unui blog care chiar nu-mi spunea nimic. Nici din comentarii nu-mi aminteam numele, nici din schimb de link-uri nu-mi parea cunoscut, asa ca am intrat sa vad ce si cum.

Ei bine, din viteza, respectivul a copiat cuvant cu cuvant si imagine cu imagine o postare de-a mea de pe blog. M-am gandit ca, la sfarsit, drept multumire pentru copypaste a pus un link spre postarea originala. Si de acolo apare la link-uri noi in Zelist.

Da’ de unde? Hehehehe…. din viteza, a luat cu copypaste inclusiv link-ul spre alta postare (tot de la mine de pe blog) despre care vorbeam in articolul respectiv.

Ca sa vezi, justitia blogosferei m-a recompensat cu un link unidirectional de la el spre blogul meu.

Acu’, nu stiu ce sa fac. De-aia va si cer parerea.

  • sa-l intreb de sanatate, cu riscul de a pierde link-ul spre mine? 🙂 Nu prea il banuiesc ca ar pune un link spre sursa articolului.
  • sa-l las asa cum este si sa ma bucur de viteza cu care a facut CopyPaste?

Voi ce credeti?

Drept bonus pentru parerea voastra va propun si un link spre un site unde puteti verifica daca parti sau chiar articole intregi de pe blogurile voastre apar si prin alte parti.

Ca sa dati scapati (escape) de CopyPaste, verificati la Copyscape 🙂

Spor!

5 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.