Blogosfera blagoslovita

Prea multi s-au plans de anul 2010, asa ca nu ma alatur corului de bocitoare. Insa n-am sa ma dau in laturi sa laud anul recent incheiat, cel putin in ceea ce priveste blogosfera.

De ce? Deoarece anul trecut cam pe vremea asta m-am hotarat sa activez in blogosfera, dupa ce in 2008 doar imi pusesem numele pe blog si dadusem un Hello Blogworld 🙂

Primul an in blogosfera

Ei bine, tragand linie, anul 2010 a insemnat din partea mea un numar de 222 de postari (nu mi-am propus, dar e un numar frumos. Si primul an de experienta in blogosfera. Si daca eu am fost binecuvantat cu inspiratie (?!) si curaj sa bloguiesc. Fiti si voi blagosloviti pentru comentariile, sugestiile si vizitele facute blogului meu.

Asa arata imaginea din Google Analytics:

blogosfera in 2010

Desi am inceput timid, cu 1 articol pe saptamana, am terminat in forta cu 42 de articole in Decembrie. Asta fara a mai tine cont ca 8 zile am fost in vacanta la munte 🙂

Concluzie: Yes, we can! 🙂

„We”, pentru ca si din partea voastra a insemnat mult. Nu ma gandeam ca o castig atatia prieteni noi cu ajutorul blogului. Iar despre alte castiguri nici nu mi-ar fi trecut prin minte. Si totusi am castigat experienta, vizitatori, PR 2 in Google si chiar cateva concursuri.

Nu in ultimul rand, desi blogul este in limba romana, a fost urmarit de vizitatori din 55 de tari. Traiasca romanii din diaspora si Google translate!

vizitatori din 55 de tari

Multumesc vizitatorilor din Romania, Franta, USA, Italia, Canada, Moldova, Spania, Germania si Marea Britanie.

Vizitatorii din Romania fiind pe primul loc, se cuvine sa facem si un top 10 al oraselor care-mi viziteaza blogul. Deci Craiova, Bucuresti, Constanta, Targu Jiu, Timisoara, Ploiesti, Cluj Napoca, Galati, Iasi si Baia Mare. Spor in continuare!

Aceastea fiind spuse, va mai zic doar ca 2011 sa fie mai bun decat 2010! Dar mai slab decat anii urmatori 🙂

Spor!

3 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.