Success Day Forever 1 Octombrie

Dupa o perioada mai lunga decat de obicei, Sambata a fost un Success Day Forever 1 Octombrie la Sala Palatului. Ori din cauza ca-mi era doar de o astfel de zi, ori poate pentru ca am rezonat mai mult ca in alte dati, mie mi s-a parut un eveniment memorabil.

Success Day Forever 1 Octombrie

Success Day Foreve 1 Octombrie

Daca ati lipsit (adica ati pierdut), voi incerca sa punctez cateva idei care mi-au ramas in minte (si in agenda).

Evenimentul a fost deschis de gazdele intalnirii, Managerii Mariana si Silviu Ursu, care ne-au luat la „intrebari” si au asigurat o atmosfera superba.

Familia Ursu

Dintre multele intrebari adaptate fiecarei sectiuni a evenimentului, am retinut cateva si pentru voi.

A propos de noul slogan Forever „Bee free”, gazdele ne-au adresat urmatoarea intrebare:

– Tu ai gustat din libertatea calatoriilor? Daca DA, la cate persoane ai daruit aceasta libertate?

Alta intrebare interesanta: Intotdeauna iti alegi partenerii de afaceri pe care ii doresti?

Din mesajul directorilor generali Forever Romania am retinut remarca Dorei Szocs, care ne-a destainuit ca gustul bucuriei este mai intens impreuna.

Dora si Gabor

Mi-a placut mult si comparatia cu orchestra, a propos de Festivalul George Enescu care a avut loc pe scena Salii Palatului si la care au participate nume celebre din lumea muzicii.

La Forever orchestra este si pe scena, dar si in sala, iar „concertul” nostru este zilnic, cu efecte globale.

Forever Going Global

Raliul European Forever

Despre globalizare si despre Forever Going Global ne-a vorbit Gabor Szocs. Daca in general conotatiile asociate globalizarii sunt negative, Forever Going Global vine cu noutati pozitive:

  • inca 15 tari din cadrul Forever vor participa la impartirea profitului (Forever Profit Sharing),
  • fiecare tara conteaza pentru Profit Sharing,
  • din 2013, un eveniment mondial Forever va inlocui acutualele raliuri Forever, dorindu-se organizarea unui astfel de eveniment global in fiecare an pe alt continent.

Aurelia Polosca, Supervizor, ne-a vorbit despre cele doua (de)click-uri Forever:

  • primul click referitor chiar la First,
  • al doilea click, referitor la un bonus lunar.

Si Aurelia Polosca ne-a luat la intrebari, indemnandu-ne sa ne intrebam zilnic:

  • Pentru ce sunt mandru in viata mea actuala?
  • Ce am daruit azi?
  • Ce am invatat azi?

Ce am mai retinut

Zenovia Riglea, Manager, ne-a spus inca de la inceput sa nu cedam in fata refuzurilor si sa ne convingem repede de calitatea produselor de la Forever. Vorbind despre experienta cu propria problema de sanatate rezolvata cu produsele naturale de la Forever, Zenovia Riglea ne-a recomandat sa nu ne multumim doar sa visam, ci sa scoatem visurile de la naftalina si sa le traim.

Craciun

Vasilica Craciun, Manager, ne-a explicat ce inseamna libertatea (bee free):

Sanatate + Bani + Timp liber = LIBERTATE

Parafrazandu-l pe William Shakespeare si dand propriul (contra)exemplu, Vasilica Craciun ne-a dezvaluit ca „pana si o idee nobila poate sa adoarma intr-o ureche bleaga”. Important este sa te „trezesti” la timp šŸ™‚

Despre motivatie ne-a vorbit familia Bandi Attila si Izabella, Senior Manageri, care au invatat sa munceasca impreuna in Forever, pentru scopuri comune.

Bandi

Izabella ne-a povestit despre transformarea in bine petrecuta alaturi de Forever. S-a aratat incantata mai ales de calitatea de parinte, din care poate sa dea sfaturi pozitive copiilor:
No Limits, Bee free…

Attila ne-a spus ca doar motivatia puternica te duce inainte in Forever si in viata.

Dezvoltarea personala este foarte importanta, chiar daca exista probleme la toate nivelurile. Nu este aceeasi problema daca n-ai bani sa bagi benzina in Trabant sau daca ti s-a stricat AC-ul la Mercedes.

Daca stii ce vrei de la viata si esti contient de motivatia ta, nimic nu te poate opri. Attila ne-a indemnat sa credem in noi 24/24 si sa visam realmente Forever.

Cheia simbolica

Un moment extraordinar a fost inmanarea cheii simbolice pentru Programul Stimulativ de Merit familiei Niculina si Viorel Ciuchea.

Ciuchea

Cu aceasta ocazie si cu acest eveniment Niculina Chiuchea ne-a marturisit ca pe langa cheia simbolica primita si-a mai indeplinit inca un vis. Acela de a avea pe scena, cel putin o persoana calificat la fiecare nivel: Activ, AS, S, AM si M. Am mai aflat de la Niculina Ciuchea si cateva dintre secretele acestei reusite:

MLM = Munceste Langa Mine, iar cheia succesului = zilnic.

A propos de succes, Benedek Jozsef, Senior Manager, ne-a spus ca succesul este diferenta intre a dori si a vrea. Cine vrea cu adevarat ceva, isi scrie visele (pentru el), face un plan pentru realizarea lor si actioneaza ZILNIC pentru visele lui, conform planului.

Benedek

Alte ingrediente la Success Day Forever 1 Octombrie

N-au lipsit din programul Success Day Forever recunoasterile si momentele artistice. Iar o dovada ca Forever Going Global nu este doar o „intentie geografica” a reprezentat-o extinderea online a Forever Romania prezentata de Directorul de Marketing al FLP Romania, Gabriel Balanescu.

Cu ocazia Success Day Forever din octombrie a fost lansat si un manual pentru Strategii online – internet. Chiar daca la Success Day a fost un tiraj limitat, in curand manualul va fi si in depozite.

Cu siguranta fiecare a rezonat si a receptat individual evenimentul Success Day Forever 1 Octombrie. Oricat de mult v-as povesti, cel mai bine este ca la urmatorul eveniment national din 19 Noiembrie sa fiti la Sala Palatului.

Pana atunci va las cu cateva imagini de la Success Day Forever 01 Octombrie.

Si o sugestie de imbunatatire. Aerul conditionat din Sala Palatului a fost la inceput atat de puternic incat a trebuit sa ne punem gecile si sepcile in cap si pe umeri sau sa migram in alte locuri. Cel putin pe latura dreapta (cand te uiti spre scena) a fost cam alizeu.

Spor!

12 Comments

  1. Marlene
  2. Iuliana

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.