Cat valoreaza blogul meu?

Cat valoreaza blogul meu? Nu mi-am pus pana acum aceasta intrebare, deoarece pentru mine bucuria de a scrie este de nepretuit. Pentru restul exista nu Mastercard, ci diverse modalitati de evaluare online.

Cat valoreaza blogul meu

Cat valoreaza blogul meu?

Am primit zilele trecute o propunere-intrebare despre un link/banner pe blog contra unei sume de bani.

Chiar daca n-am dat curs acestei modalitati de colaborare, m-am gandit totusi cat ar costa blogul meu? Sau un blog (site), asa in general.

De-asta spuneam ca pentru restul exista multe posibilitati de evaluare, bazate pe Page Rank, pe vechimea blogului si pe alte criterii. Am incercat mai multe astfel de site-uri de evaluare, dar nu toate admit platforma blogger – blogspot.com. Exista totusi destule care permit si acest lucru, astfel ca am obtinut diverse evaluari.

Acum sa nu sariti in sus de 3 metri daca vedeti sume de mii sau zeci de mii de $. Sunt doar evaluari, iar intre ele sunt diferente foarte mari.

  • Ca sa va faceti o idee despre cat de corecte sunt aceste instrumente, comparati Page-Rank-ul pe care-l aveti cu cel calculat de evaluare 🙂
  • Ca sa va faceti si o idee despre variatii, puneti un site foarte cunoscut si evaluati-l cu toate :))
Iata si evaluatorii:
Poate v-a mai crescut inima in piept sau poate ati fost dezamagiti. Exista insa o modalitate verificata ca sa va cresteti valoarea blogului. Scrieti in continuare, corect gramatical si din ce in ce mai bine ca mesaj. Interactionati cu blogosfera si veti creste si in valoare.
Spor crescator!

29 Comments

  1. Anonim
  2. Florin

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.