Analize blogosferice la zi 5Mar2012

E Luni, cand pe GBdR se analizeaza bloguri. Avem deci analize blogosferice la zi 5Mar2012 šŸ™‚

Blog and roll si blogosloveli de efect. Analize blogosferice la zi 5Mar2012

Analize blogosferice la zi 5Mar2012

Liza Danciu are un blog pe care gasesti articole interesante despre social media si despre media in general.

Despre mine… (de fapt despre ea) doar de bine. E OK imaginea, stiu ca face cat 1000 de cuvinte, dar cateva detalii ar fi un avantaj.

Si eu cred ca pe blog este importantĀ in primul rand continutul, dar cred ca un Justify la textele articolelor ar da si mai bine.

Alta recomandare ar fi sa scrii mai des. Ar fi bine si pentru tine si pentru blogosfera in general, deoarece articolele tale sunt foarteĀ pertinente si la obiect. Keep writing!

Un blog special dedicat blogosferei este blogul luiĀ Horea Mihai Badau.Ā Cu exemple ca la carte si de multe ori din cartea scrisa chiar de autor, reuseste sa descifreze social media pentru cei interesati.

Grupul Bloggerilor din Romania si „Tehnici de comunicare in social media” fac parte din esenta blogului.Ā Recomandari? Ā Asteptam noi de la Horea šŸ™‚

Multumim si spor in continuare!

Continuam cu analiza

Dekoro este la inceput cu blogul exact cum a precizat. Doua articole, dar complete si binevenite pentru cei care au nevoie de sfaturile de acolo.

Din cate imi dau seama este un blog orientat spre web-design si nu numai.Ā Sfaturi pentru optimizare keyword n-as putea sa-ti dau, dar daca te intereseaza domeniul cred ca ti-ar placea carteaĀ Cum sa ajungi in top pe Google.

Pentru ca esti la inceput cu articolele ti-as recomanda mai multa atentie la punctuatie: semnele imediat dupa cuvinte, iarĀ spatiul dupa. In general respecti regula, dar nu tot timpul šŸ™‚

Atentie si la rubrica Despre… unde discutia despre webdesign este netermin …

A propos de sfarsit, alta recomandare ar fi sa pui un semn la sfarsitul articolului gen Continuare – Read More etc. Acum fiind doar douaĀ articole iti vine sa dai click pe titlu din reflex, dar cand vor fi mai multe…

Sper ca ti-au fost de folos sfaturile, spor la blogareala!

GigelitateaĀ este un blog din citadela sibiana.

Articolele trateaza diverse subiecte intr-un stil propriu, care tradeaza vechime in blogosfera. Am vrut sa vad daca predomina subiectele din Sibiu dar surpriza: n-am gasi rubrica de Taguri – Etichete – Categorii. Am ajuns pe ocolite la articolele cu „evenimente Sibiu” dand click pe tag-ul unui articol, dar este mai greu asa si ineficient.Ā Sunt sigur ca autorul nu s-a gandit la aceasta lipsa, foarte simplu de remediat.

Si daca se convinge ca ar fi bine de adaugat rubrica Tag, poate mai si scoate cate ceva šŸ™‚

Rubrica About me apare de doua ori. Nu incurca, dar nici nu descurca.

O recomandare de continut. Sa scrie mai des, de exemplu cum facea prin 2009! Spor!

Si inca un blog care nu s-a inscris pe lista de analiza šŸ™‚

Mushotokuzen?

Mushotokuzen este blogul Andreei Livia Lupsa. Aici si Acum, insurubata in prezent, la modul Zen šŸ˜‰

Daca va inchipuiti ca va ia la mishtocareala cu numele blogului, aveti explicatii detaliate si despre semnificatii šŸ™‚

Un blog placut si aerisit, dar cu subiecte profunde. Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu diverse subiecte existentiale.Ā Un blog de urmarit in continuare. Singura recomandare pe care as putea sa o fac sunt de fapt doua:)

  • un Justify la text ar completa echilibrul blogului
  • postari zilnice Andreea, pentru ca eu cred ca ai ce sa spui!

Spor tuturor la blogareala!

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.