Viziune europeana – TeVReau!

Mi-ar fi placut sa ajung in camera verde, ca tot a zis Horea Badau caĀ in verde sunt in elementul meu šŸ™‚ Din pacate pe 10 Martie am altceva planificat. Dar asta nu ma impiedica sa am o viziune europeana despre initiativa TVR.

viziune europeana

Viziune europeana

De ce urmaresc concursul Eurovision si de ce as fi vrut sa fiu in camera verde?

In primul rand cred ca este mai urmarita finala (internationala) Eurovision decat selectia nationala. Se poate verifica obiectiv prin articolele scrise pe bloguri anul trecut. Inclusiv la mine šŸ™‚

Cred ca este dorinta fireasca de a vedea cum se comporta reprezentantii Romaniei la finala Eurovision in comparatie cu trimisii altor tari. Ā De ce cred eu ca nu este la fel de urmarita selectia nationala? In primul rand din lipsa de promovare si in al doilea rand pentru caĀ intotdeauna a existat un iz de scandal in stabilirea castigatorului. Poate mai sunt si alte motive, dar eu pe acestea le „simt”.

Initiativa salutara

Tocmai de aceea salut initiativa TVR de conectare la blogosfera. Cred ca se va asigura o parte importanta de promovare si nu in ultimul rand vaĀ fi o transparenta mai mare a finalei autohtone.

In urma cu o saptamana spuneam ca ar fi bine ca un canal TV sa se diferentieze prin atentia acordata blogosferei.Ā Chiar daca n-am ghicit canalul, am intuit trendul šŸ™‚

Ca sa corelez titlul (viziune europeana) cu Eurovision sa spunem ca asta esteĀ trendul in promovare.

trend costuri promovare

Ieftin si eficient. Ma bucur mai ales ca acest trend a atins si TVR, chiar si din punct de vedere al costurilor. E super-OK o astfel deĀ abordare pentru o televiziune publica. Mai ales ca nu investesc in blogul propriu ci se bazeaza pe creativitatea si infuenta bloggerilor careĀ vor sa participe.

Analiza constructiva

Acum nu vreau doar sa-i laud pe cei de la TVR, am sa adaug si o critica-doua. Cam in graba organizat concursul. Dar sunt convins ca este doar inceputul si ca la anul va fi mai bine.

Cred ca se vor convinge si ei dupa rezultatele de anul asta ca de la anu’ merita sa asigure cazarea pentru cei care nu sunt din Bucuresti. AstaĀ ca sa fie o dispersie blogosferica uniforma si neingradita de inconveniente geografico-financiare.Ā Sa fim seriosi, „investitia” TVR se apropie de zero, iar promovarea va creste exponential.

Cam atat am avut de spus. Spor tuturor participantilor (din muzica si din blogosfera)!

Vizionare placuta la finala romaneasca!

Update: Despre conectarea TVR la blogosfera au mai scris:

Update:

S-au desemnat cei 4 castigatori care vor reprezenta blogosfera in camera verde:

Am citit „pledoariile” lor si mi se pare ca juriul a facut o alegere buna. Felicitari si asteptam articole interesante!

4 bloggeri castigatori

Spor!

10 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.