Craiova 4 x 4. Din nou

Craiova 4 x 4 n-are legatura cu off-road-ul si nici cu masinile de teren, ci cu „masinatiile”.

Craiova 4 x 4 si edilimani care fac trotuarul

Craiova 4 x 4. Ani

Din 4 in 4 ani apar semne ca in Craiova se apropie campania electorala. Adica borduri, abonamente gratuite, intalniri cetatenesti si promisiuni. Dar sa nu anticipam, pentru ca alegerile sunt la termen. Anticipate sunt numai „eforturile” pre-electorale.

Ca sa demonstreze ca politica (inclusiv locala) e usoara, apar edilimani care fac trotuarul. Din 4 in 4 ani la vedere, iar intre mandate in obscuritate.

Ca sa demonstreze ca-i intereseaza, candidatii isi aduc aminte de alegatori. Tot din 4 in 4 ani. Cetatenii entuziasti le multumesc cu urari, la toti! Si cu prezenta masiva la vot 🙁

Ca sa le observam agerimea, in cateva luni de campanie apar solutii miraculoase la probleme nerezolvate de multe mandate. Din pacate, imediat dupa campanie solutiile sunt uitate si abandonate.

Ca sa-i vedem mai des sau mai bine, se scot de la naftalina intalnirile cu cetatenii prin cartiere. Si abonamentele gratuite pentru pensionari, elevi si studenti. Concomitent cu insufletirea panourilor electorale si a publicatiile locale. Si timp de 4 ani iar se asterne/alege praful.

Tot din 4 in 4 ani se promit campanii electorale elegante. Ei bine, daca celelalte se mai intampla odata la 4 ani, asta nu se intampla niciodata. De ce? Pentru ca n-ai cu cine.

Dar sunt si chestiuni care se intampla de fiecare data. Toate observatiile de mai sus sunt trecute cu vederea si craiovenii voteaza majoritar (care voteaza) aceleasi personaje triste ce se perinda pe la diverse partide. Plimbare in interesul cetatenilor bineinteles. Inclusiv aceste „perindari” sunt un semn clar ca se apropie alegerile.

Probabil ca mai sunt si altele, n-am de gand sa epuizez subiectul, dar puteti sa comentati ca sa intregim tabloul.
In orasul vostru care sunt semnele?

Concluzie

Nu sunt semne ca primarul actual se va „racori”, asa cum s-a mai intamplat mai demult in sezonul cald. Printre atatea semnale (pre)electorale am zarit si semnele de pe utilajele care fac trotuarul.

Spor schimbator!

8 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.