Pareri despre Craiova?

Pareri despre Craiova? Am gasit la Cretu aceasta intrebare, care este adresata celor care nu locuiesc in Craiova.Pana cand auzim pareri externe, sa mai intregesc eu imaginea interna. Despre Craiova am o parere foarte buna, despre cei care o conduc… „faptele vorbeste”.

Pareri despre Craiova

Spuneam despre iuresul 4 x 4 din Craiova. Parca nu era suficient ca au paralizat circulatia cu atatea lucrari simultane dupa 4 ani de hibernare. Inteleg ca trebuie bani pentru campanie si bordurile trebuie sa fie cat mai inalte, dar cu copacii ce aveti?

pareri despre Craiova

Daca nu vedeti nicio diferenta intre bolovani si (e)dilimani, va spun ca diferenta este in minus si se masoara in copaci. Trotuarul l-au desfacut, dar cu pomii ce-au avut?

Imi parea rau ca la nominalizarile pentru Capitala Verde a Romaniei nu puteam sa spun lucruri prea bune despre Craiova. Si tocmai ma gandeam ca uite, s-au mai trezit edilii si fac o chestie buna cu colectarea selectiva a deseurilor. Care pana la urma inseamna protejarea mediului.

Dar cine protejeaza mediul de (e)dilimanii care taie copacii ca sa pun borduri?

Le doresc succesuri in campania electorala si sa infloreasca ca bordura! Puteam sa zic „sa infloreasca precum…”, dar „ca ca bordura” ii defineste mai bine.

Spor schimbator!

7 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.