Cross „Fii sanatos cu Aloe Vera”

V-am mai zis despre acel Cross Fii sanatos cu Aloe Vera. Acum a venit vremea sa detaliez.

Cross Fii sanatos cu Aloe Vera

Cross „Fii sanatos cu Aloe Vera”

Mai e mai putin de o luna pana la cros si partea buna este ca stiu exact cat va masura traseul: 2,5 km. Am gasit informatia in revista Forever din aprilie 2012.

Partea si mai buna este ca acum sunt sigur ca voi termina cursa 🙂 Deja alerg cei 2,5 km in 12 – 13 minute pe traseul din parc. Este simplu, dupa ce dau o tura completa de lac, mai alerg inca 300 de metri 🙂

Insa la inceput n-a fost simplu. Dupa 500 de metri pierdusem parca si respiratia si resursele 🙂 Dar nu trebuie sa renunti. Este o treaba de antrenament, putin cate putin. Ma felicit ca am inceput devreme, ca sa am timp sa ma pregatesc. Cand am reusit sa dau prima tura de parc eram rupt de oboseala. Acum dau tura fara probleme, singura grija fiind sa scurtez timpul de parcurgere. Si am mai invatat ceva. Daca nu fac incalzire inainte si stretching dupa, febra musculara scrie pe mine.

Am alergat si Sambata si Duminica, voi mai alerga si in cursul saptamanii astfel incat pe 20 Mai sa fiu in forma maxima si sa fac traseul in mai putin de 10 minute.

Voi cum stati cu alergarea?

Spor(t)!

20 Comments

  1. Emanuel
  2. Emanuel
  3. Emanuel
  4. SaN
  5. SaN
  6. SaN
  7. SaN

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.