Craiova Blog Meet de cuptor

Salutare tuturor, a fost si Craiova Blog Meet de cuptor. Daca nu stiati ca asa se mai numeste luna Iulie, ati aflat pe propria piele.

Craiova Blog Meet de Cuptor

Craiova Blog Meet de Cuptor

Dupa cum vedeti n-am fost chiar atat de numerosi. Insa este de inteles avand in vedere ca suntem in olina perioada de vacante, concedii si alte relaxari. Ne-am pitit de caldura in Gringo la subsol si am combatut canicula cu B.R.R.C. ­čÖé

Am fost prezenti urmatorii:

Trebuie mentionat ca data initiala pentru Blog-Meet fusese pentru Sambata. Dar pentru ca 3 dintre cei prezenti n-ar fi ajuns, am impins intalnirea Duminica seara.

Din mutarea asta l-am pierdut pe Blogatu, care a fost absent motivat. Tocmai se intorcea de la Bucuresti cu premiul pentru cel mai bun blogger de la Campionatul National de Gratar Golden Brau. Asta da absenta! Cu felicitari!

La┬á Cretu se micsoreaza AMR-ul pana la nunta, asa ca l-am pus absent motivat de data asta ­čśë

Avand in vedere ca in weekend-uri lumea mai pleaca la un munte, gratar etc., am stabilit ca intalnirea din August sa fie tot intr-o Duminica. Pe 12 August, ca sa aiba timp blogarimea sa se replieze spre Craiova. Poate facem Sambata Craiova Sport Meet si Duminica rehidratarea la bere. Ramane de verificat si aceasta varianta.

Pe langa bere si saratele am mai discutat despre proiectele viitoare si se vede treaba ca bloggerii nu duc lipsa de idei. Chiar daca n-am fost mai multi, m-am bucurat ca printre noi si-a facut aparitia Sergiu. Sper sa-l vedem si la urmatoarele blog-meet-uri.

Pentru Sport Meet ne gandim si la o urmare fotbalistica a primei intalniri Bloggeri vs. jurnalisti. Dar sa mai scapam de canicula, ca deja avem sechele din balon ­čÖé

Pana atunci, spor(t) si inspiratie!

4 Comments

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.