Colectam selectiv in weekend?

Colectam selectiv in weekend. Hai cu spor!

colectezi selectiv si castigi.

Colectam selectiv in weekend?

De fapt putem sa colectam permanent, dar sa le depunem in recipiente ar fi bine in weekend. De ce? Va explic in randurile urmatoare.

Va spuneam ca s-a prelungit campania „Ai colectat, ai castigat” pana pe 9 Septembrie. In schimb programul s-a modificat, iar locatiile in care sunt prezenti promoterii EcoRom s-au restrans.

Poti verifica pe ColecteazaSelectiv.ro locurile si orele la care poti sa depui ambalaje si sa primesti tichete.

Tot pe site-ul ColecteazaSelectiv trebui introduse si codurile de pe tichetele primite (1 tichet pentru 10 ambalaje depuse).

Evident ca poti depune materiale reciclate si in afara programului. Dar pierzi sansa de a participa la tragerea la sorti pentru un Ford Ka.

In Craiova programul pana in Septembrie este doar Sambata si Duminica, intre orele 10:00 – 13:00, in urmatoarele 3 locatii:

  • Calea Bucuresti – Piata Mare,
  • Brazda lui Novac – Simplon,
  • Bld. 1 Mai – Ciuperca.

Acum sa nu ziceti ca de ce e programul mai scurt. Pai e luna de vacante, mai putine persoane in oras si mai putine ambalaje. Insa daca v-ati activat inca de la inceput, ati prins programul full. Acum este doar un bonus pentru cei care au aflat mai tarziu. Dar si pentru veteranii care colecteaza selectiv inca de la inceput.

Colectam Selectiv AMR 4 Colectam selectiv in weekend

Spor colector!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.