Ping-pong olimpic si „de casa”

Ping pong olimpic vedem la TV. Insa executam si acasa 🙂

tenis de masa ping pong olimpic

Ping pong olimpic si de casa

V-am mai spus ca ne-am luat o masa de ping-pong la serviciu. Iar cand avem timp liber executam tenis de masa.

Ei bine, pe caldurile astea ma gandesc ca inainte de Craiova Blog Meet ar fi bine sa ne orientam spre un tenis de masa. Ca sa ne facem pofta de bere si de pizza si sa ne ferim de canicula 🙂

Sa vedem cum va fi vremea pentru ping-pong-ul „de casa”. Adica sa nu fie vant, desi masa de la job e destul de ferita sub copertina din curte.

La Olimpiada n-avem inca rezultate notabile la ping-pong. Dar macar sa avem mai multe sporturi care ne reprezinta la olimpiada si obtin rezultate ca la tenis de masa. Este un sport dominat de chinezi si asiatici. 20 de milioane de practicanti de ping-pong in China… Banuiesc ca este vorba de sportivi legitimati, ca sa va dati seama care este aria de selectie.

Intorcandu-ne acasa si la tenisul de masa, Romania n-a apelat la naturalizarea asiaticilor si prefera sa construiasca cu propriile puteri. M-a impresionat profilul antrenorului român al lotului national. Am aflat azi mai multe despre frumusetea acestui sport. Dar si despre cum sunt depasite greutatile de la noi. Am descoperit urmarind intamplator la TV emisiunea „Profil de campion”, din doua unghiuri de vedere:

  • Eliza Samara – campioana europeana la tenis de masa,
  • Viorel Filimon – antrenorul echipei nationale de tenis de masa.

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.