Vinerecomandari olimpice

Pentru ca Olimpiada asta are o incarcatura 2.0 mai speciala, obisnuitele 5 articole recomandate vinerea se inmultesc cu 2.0. Si se transforma in 10 Vinerecomandari olimpice. Asa, ca pentru nota 10 pe care o merita sportivii de la Olimpiada si in cinstea zilei de vineri 10 August.

Vineri x 5 articole. Vineri cu V. Vineri 5 articole. Cele 5 articole Vinerea pe articole. V-articole 5electionate Vineri recomand 5 + 1. Vineri 13 Vinerea cu articole Vineri 2din7 Vineri recomandam V Vineri recomandam articole OK Vineri recomandam articole si Vinerea amestecata 5 recomandari de 1 Iunie Vinerea articulata recomandat 5 recomandari de Vineri recomandam verde Final de Iunie articulat Articole recomandate la cuptor Vineri 13 de 5 ori Recomandari de vara Vineri articole 5 x 5 Vineri recomandari auguste Vinerecomandari olimpice

Vinerecomandari olimpice de 10 August

Va invit la Regalul Jocurilor Olimpice in Regatul Marii Britanii.

18 lectii invatate de la Olimpiada de Dan Luca. Va dati seama cate invata sportivii pentru a se califica. Si apoi pentru a ajunge pana-n fazele finale?

Prima zi „chinezeasca” la JO Londra si un steag românesc de 2.0 mai special. Cum si noi ne-am dat cu semnatura si mesajul blogosferic, suntem un pic mandri 🙂

Make si povestea steagului reintors la Olimpiada. Make are mai multe steaguri. Unul mic, unul cu gaura si unul mare, care a ajuns la Jocurile Olimpice de la Londra.

Despre Olimpiada parintilor ne spune Inozza. Pai da, ca esti parinte indiferent de felul competitiilor sportive.

Tudor despre Olimpiada de acasa.

Olimpiada Social Media Londra 2012 evidentiata de Ctrl-D.

Ne-am evidentiat si la Olimpiada culturala de la Londra. Ne spune Igloo. Sper  ca de bine, ca de rau vedeti mai jos.

Momente emotionante la Olimpiada londoneza surprinse de Pongogonzo.

Grigorex despre nesportivi surprinsi la nesporturi neolimpice.

Un weekend sportiv va doresc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.